Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 76 Integral 20 Iulie 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023

Bravo, ai stil!”, show-ul inspiraţional despre atitudine şi evolutie, se pregăteşte să-şi redeschidă porţile. Iată cine sunt jurații emisiunii, care va fi difuzată pe noul canal de televiziune k2, dar și care este motivul pentru care a plecat Tibi Clenci. Vezi mai jos reluarea emisiunii bravo ai still 20 iulie 2023 sezonul 8 episodul 76, integral.

Bravo, ai stil 20 iulie 2023 sezonul 8 episodul 76 online

Cel de-al optulea sezon al show-ului „Bravo, ai stil!” va avea premiera in aprilie 2023, pe noul post kanal 2, de la ora 19:00. Trei membri ai juriului se vor afla şi în acest nou sezon alături de concurentele emisiunii. Totuși, Tibi Clenci, celebrul fotograf international, care s-a aflat la masa juriului în sezonul anterior, a ales să părăsească emisiunea.

Zece concurente frumoase și hotărâte să câștige titlul de Cea mai stilată femeie din România intră de duminică aprilie, de la ora 19:00, în cea mai spectaculoasă competiție – “Bravo, ai stil sezonul 8 episodul 76 reluare 20 iulie 2023!”, sezonul 8. Ediția specială “Bravo, ai stil!” de duminică seară va marca și lansarea kanal 2.

Dintre sutele de fete care s-au înscris la casting, doar zece au rămas în concursul televizat. Încă necunoscute publicului larg, acestea sunt studente, antreprenoare, creatoare de conținut, unele foarte vocale, altele mai timide, dar toate ambițioase și hotărâte să își demonstreze calitățile extraordinare.

Va prezentăm, în continuare, concurentele celui de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!”, ce își va deschide porțile cu o ediție specială duminică, aprilie, la ora 19:00, la kanal 2. Emisiunea va putea fi urmărită apoi de luni până vineri, de la 19:00.

Carina are 24 de ani, este din Timișoara și a absolvit Facultatea de Drept. Concurenta de la “Bravo, ai stil!” își caracterizează stilul vestimentar ca fiind unul lejer, confortabil și sportiv. Tânăra spune despre ea că este o fire geloasă, impulsivă și ambițioasă. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 20 iulie 2023 sezon 8 episod 76 gratuit.

Luiza are 23 de ani, este din Târgu-Jiu și a absolvit Facultatea de Design la Universitatea de Artă și Design din Cluj. În prezent, aceasta este hostess, animator pentru petreceri de copii și creator de conținut

Alina are 29 de ani si e din Sibiu. Concurenta de la “Bravo, ai stil!, sezonul 8, activează de cinci ani în industria de beauty ca make-up artist

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 76 integral 20 iulie 2023, poate fi vazuta mai jos

Iris are 24 de ani, este din Baia Mare și de 6 ani locuiește în Cluj Napoca. Tânăra este studentă în ultimul an la master la Universitatea de Arte și Design din Cluj Napoca, specializarea Modă Design vestimentar, acestea sunt doar o parte din concurente.

Începând din aprilie, „Bravo, ai stil!” se difuzează de luni până vineri, în intervalul orar 19:00-21:00, pe cea mai nouă stație din România, kanal d2. Vezi mai jos reluarea emisiunii bravo ai stil 20 iulie 2023.