Lectii De Viata Sezonul 8 Episodul 34 Integral 20 Iulie 2023

lectii de viata sezonul 8 episodul 34
În episodul 34 sezonul 8 lectii de viata de pe 20 iulie 2023, aflăm povestea lui Zorko Stefanet (32 de ani) și a lui Sorin (37 ani), doi prieteni pasionați de vânătoare de comori. Cei doi își petrec weekend-urile pe plajă și alte zone frecventate de turiști pentru a găsi monezi sau alte comori cu un detector.

Într-o zi, cei doi merg într-o pădure din zona Alba și găsesc câteva monezi care par foarte vechi. Ba mai mult, cercetând mai mult zona cu detectorul de metale, ei par să găsească ceva aflat la o adâncime mai mare. Însă, pentru că nu au ustensilele necesare, bărbații nu pot sapa după comoara și parasec locul. Curios de monezile găsite, Sorin merge în oraș la un expert în arheologie deoarece crede că a găsit dracme dacice și îi propune lui Zorko să nu declare comoara când o vor găsi, ci să o vândă pentru a se îmbogăți.

Zorko refuză propunerea sa spunandu-i că își dorește doar să descopere ce se afla acolo și după să declare obiectele găsite autorităților. Însă, în scurt timp află de la soția lui că este bolnavă de cancer și că tratamentul este extrem de costisitor, bani de care ei nu dispun.

Disperat să își salveze soția, Zorko merge la Sorin și îi vorbește despre diagnosticul soției sale și îi spune că accepta să găsească comoara împreună pentru a o vinde. Dar, totul se complica când găsește în apartamentul lui aceleași analize pe care i le-a arătat soția sa, Velica, însă cu un alt nume.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 34 online integral

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Lectii De Viata”. Lectii de viata sezonul 8 episodul 34: Comoara blestemată

Lecții de viață este un serial difuzat pe pro ce a avut premiera pe 34 martie 2015 și a cumulat 8 sezoane. Serialul Lecții de viață tratează în fiecare episod câte o poveste dramatică a unei familii, prezentând inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă și pe care, de cele mai multe ori, își doresc să o țină departe de ochii lumii. În serialul Lecții de viață se pot regăsi mulți tineri, și nu numai, care se confruntă cu fel și fel de situații tragice specifice sau, din contră, atipice pentru vârsta lor. Emoțiile, trădările, intrigile, suspiciunile, pasiunile, iubirile, dezamăgirile sunt ingredientele de bază ale serialului și pot constitui, fără îndoială, adevărate lecții de viață pentru privitori. Urmărește aici pe site episoadele integrale, dar și cele mai dramatice și pline de suspans momente din serialul Lecții de viață.

În fiecare episod este prezentată drama unor oameni obișnuiți. Acțiunea diferă de la un episod la altul, astfel că fiecare episod prezintă o situație diferită inspirată din viața reală, la care participă personaje interpretate de actori români.

“Povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor, vor fi prezentate in noul format, „Lectii de viata”.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 34 online poate fi urmarit mai jos 

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”