Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 78 de pe 26 Iulie 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Nelipsite, din această ediție la bravo ai stil sezonul 8 episodul 78 de pe 26 iulie 2023, pe lângă ținute spectaculoase, și defilări inedite, vor fi comentariile spumoase, dar și momentele amuzante, ingrediente magice pentru un show desăvârșit, așa cum este cea mai iubită competiție, cu și despre stil.

În ediția din această seară, difuzată imediat după serialul “Melek”, o nouă concurență se va alătura aspirantelor la titlul de Cea mai stilată femeie din România. Cum se va prezenta tânăra, ce emoții o încearcă acum, la început de drum, și dacă va reuși să atragă atenția juraților, dar și telespectatorilor, vom afla în această ediție, “Bravo, ai stil!”, la kanal. Concurenta are și o poveste neașteptată, de în celebra emisiune.

Bravo, ai stil 26 iulie 2023 sezonul 8 episodul 78 online

S-au aprins scântei între Alexandra și Rebecca. După ce Rebecca a fost acuzată în ultima gală, cu dovezi, că este foarte posibil să colaboreze cu Irisha și să fie îmbrăcată de aceasta, Rebecca a aruncat o informație despre Alexandra pentru a se apăra.

În ediția trecută de la „ Bravo, ai stil ”, Rebecca s-a simțit atacată, motiv pentru care a contraatacat-o pe Alexandra cu o informație din viața ei privată. Se pare că mașina pe care o deține Alexandra ar aparține unui fost jurat al emisiunii, respectiv Cătălin Botezatu.

Alexandra a susținut cu tărie că gestul Rebeccăi de a spune în timpul emisiunii un detaliu din viața ei privată a fost de prost gust și că a dat dovadă de răutate și răzbunare doar pentru că s-a simțit atacată atunci când a susținut, cu dovezi, că Irisha, o fostă concurentă de la „Bravo, ai stil” i-ar fi stilist.

Ilinca Vandici a remarcat că Alexandra a fost deranjată de faptul că Rebecca a vorbit despre viața personală a acesteia în emisiune.

Rebecca și-a ieșit din fire și a spus că ce a spus Alexandra în ultima gală nu avea nicio noimă, dovezile pe care le-a adus nu erau, de fapt, dovezi că ar fi ajutată de Irisha și susține că și ea ar fi putut să insinueze lucruri despre relația pe care o are cu Cătălin Botezatu dar nu ar fi făcut-o pentru că nu susține în gura mare afirmații neprobate.

Diana este noua concurentă care a pășit în cadrul emisiunii „ Bravo, ai stil ”! Tânăra moldoveancă a spus în detaliu ce planuri are în competiție.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 78 integral 26 iulie 2023, poate fi vazuta mai jos

Ca să demonstreze că nu este doar gura de ea, Diana a făcut, la cerere, o demonstrație artistică și a impresionat pe toată lumea! S-a lăsat cu piele de găină atât la jurați, cât și la concurente.

Se pare că Diana este familiarizată cu unele concurente din competiție. Le cunoaște pe Jasmine și pe Aza din mediul online. Pe ținuta pe care a prezentat-o astăzi, Diana a reușit să obțină două calificative de „Bravo, ai stil” din partea lui Alexandru Abagiu și a Ralucăi Bădulescu, singurul care a votat negativ fiind Maurice Munteanu. Vezi mai jos reluarea emisiunii bravo ai stil 26 iulie 2023.