Lectii De Viata Sezonul 8 Episodul 38 Online 26 Iulie 2023

lectii de viata sezonul 8 episodul 38
In serialul lectii de viata sezonul 8 episodul 38 online 26 iulie 2023, vedem povestea Celiei, o actriță în vârstă de 28 de ani, care joacă într-un film ce prezintă cazul real al unui tânăr acuzat de mai multe crime multiple și care a fost lăsat în libertate din lipsa de probe.

În seara premierei, Celia se întâlnește cu Sere Goian, tânărul care e subiectul filmului, iar acesta se da drept un fan și îi dă numărul de telefon, spunându-i că i-ar placea să mai stea de vorbă. Speriată de întâlnirea dubioasă, Celia rămâne cu ochii în patru și începe să observe că cineva o urmărește în permanență.

Pentru a se proteja, Celia sună poliția și îi roagă să verifice cine este persoana care stă seară de seară în fata blocului, însă oamenii legii nu găsesc niciodată pe nimeni și încep să se îndoiască de afirmațiile actriței.

Decisă să dezlege singură misterul, Celia îl sună pe Goian pe numărul primit în seara premierei filmului și îi propune să se întâlnească. Acolo, ea îl înregistrează când îi marturisește că el e cel care o urmărește seară de seară și îl dă pe mâna poliției.

Însă, odată întoarsă la apartamentul ei, Celia dă din nou peste bărbatul dubios.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 38 online integral

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Lectii De Viata”. Lectii de viata sezonul 8 episodul 38: Dragostea e Oarba

Lecții de viață este un serial difuzat pe pro ce a avut premiera pe 38 martie 2015 și a cumulat 8 sezoane. Serialul Lecții de viață tratează în fiecare episod câte o poveste dramatică a unei familii, prezentând inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă și pe care, de cele mai multe ori, își doresc să o țină departe de ochii lumii. În serialul Lecții de viață se pot regăsi mulți tineri, și nu numai, care se confruntă cu fel și fel de situații tragice specifice sau, din contră, atipice pentru vârsta lor. Emoțiile, trădările, intrigile, suspiciunile, pasiunile, iubirile, dezamăgirile sunt ingredientele de bază ale serialului și pot constitui, fără îndoială, adevărate lecții de viață pentru privitori. Urmărește aici pe site episoadele integrale, dar și cele mai dramatice și pline de suspans momente din serialul Lecții de viață.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 38 online poate fi urmarit mai jos 

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”