Bravo, ai stil! – Sezonul 8 Episodul 9 – 12 Aprilie 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Constanția s-a prezentat în a noua ediție Bravo ai stil sezonul 8 episodul 9 online 12 aprilie 2023, cu o ținută pentru covorul roșu. Este a doua oară când tânăra vine în competiție cu o rochie albă, moment care a stârnit din nou râsete în platou. Concurentele au complimentat-o pe Constanția pentru modul în care îi vine rochia, însă unele dintre ele nu au fost convinse de ceea ce a făcut în zona părului.

Singurul impresionat de ținuta Constanției a fost Maurice Munteanu, care a semănat-o pe concurentă cu Maria Callas și Onassis.

Alexandru Abagiu i-a complimentat Constanției modul în care a decis să se machieze în această seară, însă nu a putut spune același lucru și despre modul în care și-a prins părul. Raluca Bădulescu a fost singura care nu i-a oferit steluță concurentei și a sfătuit-o să mai încerce și alte look-uri.

Bravo, ai stil 12 aprilie 2023 sezonul 8 episodul 9 integral

Luiza a venit în a noua ediție „Bravo, ai stil” 2023 cu o energie molipsitoare, motiv pentru care nici Raluca Bădulescu nu s-a putut abține din a dansa în timp ce concurenta a defilat. Chiar și Ilinca Vandici a observat că în platou parcă a venit altă persoană.

Luiza a fost criticată de unele concurente deoarece nu reușește să iasă în evidență în cadrul competiției. La testimoniale, Alina a spus despre colega ei că a fost inexistentă până în acest moment în emisiune.

Sorina a venit în platoul „Bravo, ai stil” 2023 cu un nou look, cu care vrea să cucerească străzile din Londra. Concurenta a dezvăluit că atunci când s-a uitat în oglindă nu s-a recunoscut.

Sorina a primit o singură steluță, din partea lui Alexandru Abagiu, care a apreciat faptul că experimentează. Pe partea de beauty, juratul i-a transmis că rujul negru este foarte greu de purtat, motiv pentru care nu i se potrivește. Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu nu au fost impresionați de ținuta aleasă de concurentă.

Mai mult decât atât, Raluca Bădulescu a asociat ținuta Sorinei cu una de Halloween, motiv pentru care a chemat-o și pe Constanția pe scenă. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 12 aprilie 2023 sezon 8 episod 9 reluare.

În a noua ediție „Bravo, ai stil” 2023, Beatrice a venit cu o ținută îndrăzneață, însă acre pe jurați nu a reușit să îi impresioneze. Concurentele au apreciat unele piese vestimentare din ținută, însă ar mai fi schimbat anumite elemente pentru a face ținuta să funcționeze.

Raluca Bădulescu i-a spus concurentei că vrea să o vadă și în altă zonă, nu doar în zona de experiment. Beatrice de la „Bravo, ai stil” încearcă să vină cu ținute cât mai originale, însă urații sunt de părere că a dat-o în bară prin alegerea și combinația pieselor vestimentare.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 9 online 12 aprilie 2023, poate fi vazuta mai jos