Bravo Tata Sezonul 2 Episodul 13 Complet 12 Mai 2024

bravo tata sezonul 2 episodul 13 de pe 12 mai 2024

În al treisprezecelea episod din noul sezon Bravo, tată! sezonul 2 episodul 13 complet 12 mai 2024, telespectatorii au putut viziona cum Mario și Gioni vor să își deschidă afacere cu cea mai scumpă cafea din lume, dar și ce schimbare de look și-a făcut Crenguța. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al serialului de comedie romanesc bravo tata sezonul 2 episodul 13 de pe 12 mai 2024.

Mario și Gioni stau la masă cu Cefalosul. El vine cu o ofertă de afacere cu cea mai scumpă cafea din lume.

,,E o fabricuță de bani (…), ea trece boabele de cafea prin ea și după le scoate pe partea cealaltă”, spune Cefalosul, referindu-se la procesul prin care trece cea mai scumpă cafea din lume făcută de dihori.

Gioni când aude începe să vomite, iar Mario râde de ce i s-a întâmplat.

,,Mie chiar mi-a plăcut, are o aromă așa mai…”, spune Mario, care încearcă să pară convins de cafea.

Mario îi spune lui Cefalosul că Gioni deține un restaurant de fițe și că ar vrea să introducă cafeaua în meniul restaurantului. Cefalosul îi spune că un kilogram de cafea este 500 de Euro, iar întreg dihorul valorează 10.000 de Euro.

Bravo Tata sezonul 2 episodul 13 de pe 12 mai 2024

Gioni și Mario încearcă să îi explice lui Emil cum dihorul scoate cele mai scumpe boabe de cafea din el printr-un desen.

,,Da, asta e cafeaua aia Kopi Luwak”, spune Emil.

,,Nu e, mă, de copii e de adulți”, îl contrazice Mario.

Emil le spune cum boabele de cafea făcute de dihor, dă o anumită savoare cafelei. Mario vrea să găsească remedial ca acest animal să facă boabe de cafea mai des, decât o data la 4 zile. Mai apoi, vine cu o altă idee, să găsească o copie ieftină a unui animal care să facă boabe de cafea. Vezi mai jos in premiera sezonul nou din Bravo tata sezonul 2 episodul 13 online 12 mai 2024..

Flavius e la grădiniță, înconjurat de toate mămicile. Acesta le spune că după terminarea orelor ar vrea să țină un curs de parenting.

,,Nu știu ce ne-am face fără tine, nu-i așa fetelor?”, spune una dintre mămici.

,,Da, păcat că are un singur defect, este căsătorit că altfel l-aș lua acasă”, spune o altă mămică.

Flavius începe să spună că o căsătorie este de fapt un act și că nu este mare chestie.

Angelica aude conversația dintre Flavius și mămici.

,,Auzi, dar nu tu ai treabă acasă? Să coși, să calci…”, spune Angelica.

Flavius, mai apoi îi spune ideea lui de un curs de parenting, deoarece a văzut acest stil abordat în Asia.

,,Auzi, da în Asia nu au și un curs de ,,Cum să fii mai bărbat?” , adaugă Angelica.

Un nou sezon al serialului de comedie este acum disponibil mai jos in reluare si anume bravo tata sezonul 2 episodul 13 online 12 mai 2024

Doina a mers cu Crenguța să își facă schimbare de look. Acesta s-a tuns și și-a schimbat culoarea părului.

,,Oare o să îi placă lu Emil?”, întreabă Crenguța

,,Păi, la o asemenea coafură, (…), dar îți trebuie si un pic de atitudine, scumpa mea”, îi spune Doina, care mai apoi îi explică cum să aibă o atitudine potrivita cu coafura.

,,Cum vine Emil, apuci taurul de coarne”, îi spune Doina, Crenguței pentru a-l cuceri pe Emil. Chiar aici mai jos poti vedea in reluare serialul romanesc de comedie bravo tata sezonul 2 episodul 13 online de pe 12 mai 2024 integral..