Acces Direct 13 Mai 2024 Sezon 31 Episodul 86

acces direct 13 mai 2024
Ramona ne supne la acces direct 13 mai 2024 ca a trăit un coșmar cu fostul soț. Cei doi au fost căsătoriți timp de 22 de ani, dar viața de cuplu nu a fost deloc una armonioasă. Bărbatul, de profesoe medic, a fost violent atât cu copiii, cât și cu partenera de viață, astfel că a împins-o la divorț.

Aceasta, un medic pediatru din Craiova a avut parte de experiențe terifiante în timpul căsniciei sale. Aceasta a fost lovită în repetate rânduri, iar copiii și tatăl ei au fost victime ale bărbatului. Cu toate că a făcut mai multe plângeri la poliție, ele nu au fost soluționate, inclusiv divorțul s-a soluționat în mai mulți ani.

Acces direct 13 mai 2024 reluare

Ramona și-a dorit să povestească drama prin care a trecut timp de mai mulți ani. Aceasta este medic pediatru, iar fostul soț medic urolog, astfel că făceau parte dintr-o familie de intelectuali. Deși condiția socială este una de admirat, situația dintre ei a fost dramatică. A mărturisit că a trăit clipe de coșmar din cauza partenerului ei de viață care a fost violent.

Bărbatul a început să fie violent cu soția sa de mai mulți ani. Din mâna sa nu au scăpat nici cei doi băieți pe care îi au împreună. În 2019, fiul major a fost scos afară din casă, în toiul nopții, apoi a locuit timp de o lună la bunicii săi. Ramona mărturisește că cei băieții sunt traumatizați în urma celor întâmplate în familie. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 13 mai 2024 online.

„Suntem un caz dramatic. Am trecut printr-un proces de divorț timp de 3 ani, care se putea termina foarte repede, timp în care au apărut și violențe. Copii au crescut într-o familie disfuncțională. Am încercat să-i protejez și eu și bunicii lor. Evident că au văzut tot felul de situații și sunt traumatizați.

Copilul minor m-a șocat cu ce a declarat când a fost interogat pentru ordinul de protecție că el cobora, de fiecare când era scandal ca să-și apere mama să nu fie agresată fizic. Vă imaginați ce declic s-a produs pentru copii în această căsnicie. Nu au putut să evite interacțiunea cu tatăl lor. Asertivitatea verbală a fost mereu, așa a fost și cu familia sa. În 2019 a început și violența fizică asupra mea.. În trecut le mai aplica și copiilor câte o corecție. Tot în 2019 l-a dat afară pe copilul major din casă, iar acesta a fost preluat de bunici, acolo unde a locuit o lună.

Acces direct reluare din 13 mai 2024 online, complet mai jos

Medicul a depus actele de divorț și în urmă cu 11 ani, dar bărbatul a decis că se va schimba, de dragul familiei. Promisiunile au fost în zadar, deoarece comportamentul a rămas la fel, iar Ramona și copiii au avut de suferit. Ramona a încercat să își salveze căsnicia, mai ales că avea un renume în localitate și ar fi apărut diferite opinii pe care nu și le-ar fi dorit.

Bunicii au fost de partea Ramonei și al copiilor, astfel că ei au fost un adevărat sprijin. La un moment dat, bărbatul l-a lovit și îmbrâncit pe socrul său, în amiaza mare.

Am sperat că putem remedia și puteam atenua situațiile. În 2013 am depus actele de divorț, dar a promis că se va schimba, iar de dragul copiilor vom forma o familie în care va domni înțelegerea. Până în 2019 a fost la fel, oamenii nu se pot schimba. Fiecare e cu traumele lor. Într-o familie de intelectuali mai greu se ia decizia de a divorța și preferăm să salvăm. Am învățat anumite cutume de-a lungul vieții, inclusiv exemplul părinților mei care nu s-au certat”, a mai povestit aceasta. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 13 mai 2024 online.