Bravo Tata Sezonul 2 Episodul 7 in Reluare 31 Martie 2024

bravo tata sezonul 2 episodul 7 de pe 31 martie 2024

La bravo tata sezonul 2 episodul 7 in reluare 31 martie 2024 Crenguța îi spune că Emil vrea să o lase să fie deportată și dă să iasă din mașină, dar Emil o prinde de mână. Emil îi spune că de luni de zile nu s-a mai atins de nicio femeie, iar Crenguța bate apropouri că îl poate ajuta. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al serialului de comedie romanesc bravo tata sezonul 2 episodul 7 de pe 31 martie 2024.

Gioni și Ramona merg într-un sediu unde să îl caute pe Dan Achim, fost membru în trupa Lucky Boys. ,,Ăsta era al doilea cel mai sexy din trupă, după mine”, îi spune Gioni, Ramonei Ramona îl asigură ca asta e clădirea unde lucreaza Dan, iar Gioni este nerăbdătăr să îl vadă pe coegul lui dupa atâția ani. Un bărbat își face apariția, iar Ramona îi arată un poster cu Lucky Boys, spunându-i că îl caută pe unu dintre aceștia.

Bărbatul spune că el este Daniel Achim și îl ia pe Gioni în brațe. Acesta spune că face parkour ca înainte și se menține în formă, Gioni îl aprobă ușor confuz. Daniel îi spune lui Gioni că se gândea cum ar fi ca trupa Lucky Boys să se reunească, Ramona este încântată și spune că și fostul coleg de trupă se gândea la asta.

Gioni încearcă să se scoată și îi spune că e prea târziu acum, iar mai apoi îi spune că are o programare undeva și trebuie să plece.

Bravo Tata sezonul 2 episodul 7 de pe 31 martie 2024

Gioni i-a strâns pe băieți la el acasă pentru o propunere care o să le schimbe viața

El le spune despre acest impresar care vrea ca trupa Lucky Boys să participe la un festival

,,Am o problemă, trupa s-a dizolvat băieții nu mai există”, le spune acesta celor trei tătici.

Gioni, adaugă că are nevoie de ei în locul celor vechi pentru reunirea trupei. Aceștia nu sunt de acord, dar îndată ce Gioni le spune că sunt mulți bani în joc decizia lor se schimbă. Vezi mai jos in premiera sezonul nou din Bravo tata sezonul 2 episodul 7 online 31 martie 2024..

În timp ce, băieții îl căutau pe Flavius, acesta se afla blocat într-o baie cu o tipă. Ca să nu fie un moment stânjenitor, Flavius începe să îi spună de copii, cum aceștia îți distrug viața, cum nu m-ai ai timp de nimic și că ea nu ar trebui să facă.

Mario îi găsește și îi eliberează.

Un nou sezon al serialului de comedie este acum disponibil mai jos in reluare si anume bravo tata sezonul 2 episodul 7 online 31 martie 2024

Emil, Flavius, Mario și cu Gioni în frunte sunt la Super Neatza în platou. Gioni este cel care ia inițiativa și răspunde la toate întrebările puse de prezentator. Radu Bucălae, prezentator îi întreabă dacă membri din trupă sunt tați, iar toți răspund că da. El le spune că soția lui tocmai s-a răzgândit din a-i îndeplini dorința de a avea un copil și de a-i duce gena mai departe și nu înțelege de ce. Soția lui este chiar femeia cu care a rămas Flavius închis în baie.

Băieții se ridică după ce îl văd pe prezentator că începe să plângă și merg să își înceapă momentul. Chiar aici mai jos poti vedea in reluare serialul romanesc de comedie bravo tata sezonul 2 episodul 7 online de pe 31 martie 2024 integral..