Te Cunosc De Undeva Sezonul 20 Episodul 7 Reluare 30 Martie

te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 7 de pe 30 martie 2024

Jo și Liviu Teodorescu au avut parte de o transformare inedită în Meghan Trainor la te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 7 reluare 30 martie 2024. Acestia au reușit să creeze un moment inedit pe scena emisiunii cu o transformare greu de egalat în Meghan Trainor, cu piesa „Made you look”. Iată că și jurații au fost foarte surprinși de rezultat și au ținut să-i felicite pe aceștia. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 7 online 30 martie 2024..

„Ce aglomerație de detalii la voi! Vreau să măsurăm cine vorbește mai mult. Foarte repzentative detaliile Un mare minus, nu am timp să mă uit la balet. Am văzut mișcarea de împins capul. Ai bifat”, spune Mihai Petre.

„Nu v-a fost ușor, mai ales ție, Liviu. Ați cântat pe voce de cap. A fost o piesă grea”, spune Ozana Barabancea.

Te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 7 de pe 30 martie 2024

Paula și Romică au adus pe scena Te cunosc de undeva! un moment din musicalul Grease, care le-a ieșit foarte bine. Cei doi au fost apreciați de jurații care au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

Paula și Romică de la Te cunosc de undeva! au reușit să creeze un moment unic pe scena emisiunii cu un rol din Grease, celebrul film musical. Aceștia au reușit să-i ia prin surprindere pe jurați și au fost felicitați.

„Foarte greu, foarte greu! Cântatul a fost foarte greu de realizat. Ați cântat live, alergând, dansând. În condiții grele de muncă, toată aplauzele din lume! Nu ați făcut parodie! Sunteți niște artiști profesioniști”, spune Ozana Barabancea.

„Afost show de show! Nu show total! Sunt obișnuit cu voi în toate ipostazele, dar m-ați surprins. Ați fost foarte buni amândoi!”, spune Aurelian Temișan.

„Ați fost delicioși pur și simplu. Ați stat foarte bine, ați știut să dați totul! Aveți toată admirația mea”, spune Cristi Iacob. Vezi mai jos te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 7 online 30 martie 2024..

Connect-R și Shift au reușit să creeze un moment inedit pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, cu o transformare inegalabilă în trupa 4 Non Blondes care le-a ieșit foarte bine. Cei doi concurenți s-au descurcat foarte bine în rolul 4 Non Blondes, iar jurații au fost plăcut surprinși de reușita lor de pe scenă, unde au creat un moment superb.

Debutul noului sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 7 online 30 martie 2024 poate fi vazut mai jos, in reluare

„Dragii mei, ați avut de cântat o partitură deloc ușoară, nu ați cântat-o ca originalul. Dar mi-a plăcut cum ați venit cu energie. M-ați ridicat!”, spune Aurelian Temișan.

„OK, deci. Pe mine m-ar fi surprins să reușească o femeie să recreeze unu la unu. Dar eu am apreciaat că v-ați asumat textul. Ați avut această atitudine. Vă felicit. Vreau să vă potențez, vă felicit!”, spune Ozana Barabancea. Mai jos puteti viziona integral prima editie a noului sezon din emisiunea te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 7 de pe 30 martie 2024..

Ilona și Florin au reușit să creeze un moment cu adevărat amuzant pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, cu o tranformare în Veronica și Motanul Dănilă care le-a ieșit superb.

„Ați avut de făcut un moment savuros, pe care-l știe o țară întreagă. Salut debutul tău, dragă Florin. De tine nu am ce să zic. Ce să vă zic, vă aplaud”, spune Cristi Iacob.

„Un moemnt foarte frumos, abia așteptam. Eram curioasă cum va face Ilona. Mi-a plăcut frazarea. Așa face și Veronica. Mi-a plăcut debutul vocal al lu Florin Ristei. E clar că să cânți ca un om care tușește. Am vrut aceeași timbralitate. Eu îl iubesc de ani de zile, trebuie să fiu imparțială”, spune Ozana Barabancea.

„Mama, ce aglomerație de detalii. S-a anulat doar unul. Privirea inocentă am văzut-o. Am văzut ghearele, gesturi din referință, dansul de la final”, spune Mihai Petre.

„Era un pas de cha-cha. Nu era ca la carte, a fost stilizat. Florin, cu toată admirația îți spun că ești un artist complet, mare. Ai toate calitățile!”, spune Andreea Bălan.