Bravo Tata Sezonul 2 Episodul 2 de pe 25 Februarie 2024

bravo tata sezonul 2 episodul 2 de pe 25 februarie 2024

Mario s-a reîntors acasă după ce în ultima vreme a dormit în garaj la bravo tata sezonul 2 episodul 2 de pe 25 februarie 2024. Dănuța îl vede înapoi în casă, iar prima reacție este să-l dea afară. Își face apariția tatăl ei, care îi oprește pe cei doi și menționează faptul că, el cu Leti, locuiesc în cuibușorul lor de nebunii, numit garaj. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al serialului de comedie romanesc bravo tata sezonul 2 episodul 2 de pe 25 februarie 2024.

Bravo Tata sezonul 2 episodul 2 de pe 25 februarie 2024

În timp ce, Cristina era într-o video conferință pe laptop, Flavius, în fundal scoate zgomote ciudate. După ce, întâlnirea se termină, Cristina și Flavius încep să își arunce diferite reproșuri.

Flavius îi reproșează de firele de păr lăsate pe gresia din baie, pe când Cristina îi spune lui Flavius că și-a luat motor și l-a pierdut ,,ca prostul’’. Flavius reacționează: ,,Dacă sunt așa de prost, de ce nu faci și tu ca Dana și divorțezi?’’, îi spune Flavius soției lui.

Crenguța, la sfatul Angelicăi, vrea să se înscrie la un curs de bachata. Angelica menționează faptul că, la acest curs trebuie să ai un partener. Deși nu are partener, aceasta dorește să meargă. Între timp, Emil își face apariția, iar Crenguța îl întreabă ce face diseară.

Cei doi merg la cursul de bachata, acolo unde instructorul Victor Senzual îi întâmpină.

Instructorul are nevoie de un partener pentru dans, iar acesta îl alege pe Emil. Cei doi au dans senzual, în față celorlalți participanți. Emil nu se simte deloc confortabil. Vezi mai jos in premiera sezonul nou din Bravo tata sezonul 2 episodul 2 online 25 februarie 2024..

După ce a dormit pe salteaua gonflabilă, Mario a rămas cu gâtul înțepenit. Leti sare în ajutor și îi face masaj.

,,Ia uite, ce bine vă înțelegeți!”, reacția tatălui Danei, după ce îi vede pe cei doi. Acesta îi complimentează mânuțele de artistă.

Leti i-a rugat pe Luca și Mario, să dea sârma de haine mai în jos. Se pare că, Luca a făcut fix opusul, iar acum el împreună cu tatăl lui o admiră pe Leti, încercând să pună hainele la uscat în curte.

,,Ăsta e exemplu de îl dai la copilul nostru?’’, reacția Danei după ce îi vede pe cei doi.

Dana simte că le-a stricat petrecerea celor doi, după ce îi pune să aranjeze lucruri prin casă și să plece din curte: ,,V-am stricat petrecerea, nu?’’

Gioni dă nas în nas cu Cristina la ieșirea din restaurant. Cristina vede borcanele de ciocolată din sacii de gunoi, pe care deobicei Flavius le mânâncă. Aceasta vrea să intre în restaurant, dar între timp Flavius încearcă să se strecoare prin spatele lui Gioni.

Cristina și Flavius reiau discuția despre divorț și că problemele lor ar trebui discutate. Flavius îi distrage atenția Cristinei și o ia la fugă.

Un nou sezon al serialului de comedie este acum disponibil mai jos in reluare si anume bravo tata sezonul 2 episodul 2 online 25 februarie 2024

Toma apare în casa Danei, în timpul petrecerii de familie. Acesta îi aduce un buchet de flori, iar tatăl Danei îl prezintă pe Toma, ca fiind designer de intrior.

,,Inviți zugravul la cină?’’, este reacția tatălui.

Toma râmăne și el la cina familiei.

Tatăl Danei ține un discurs emoționant despre familie: ,,Familia a rămas singura siguranță pe care o mai avem. Toma emoționat începe să plângă. Chiar aici mai jos poti vedea in reluare serialul romanesc de comedie bravo tata sezonul 2 episodul 2 online de pe 25 februarie 2024 integral..