Te Cunosc De Undeva Sezonul 20 Episodul 2 de pe 24 Februarie 2024

te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 2 de pe 24 februarie 2024

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au avut ținute demne de o gală atât de specială ca cea din această seară de la te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 2 de pe 24 februarie 2024! Andreea Bălan și Alina Pușcaș au atras, din nou, toate privirile cu ținutele lor spectaculoase, demne de covorul roșu. Jurata și prezentatoarea Te cunosc de undeva! au strălucit, la propriu, în cea de-a doua ediție a transforming show-ului, bucurând privirile publicul telespectatorilor. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 2 online 24 februarie 2024..

Alina Pușcaș s-a afișat într-o rochie strălucitoare, lungă până în pământ care i-a venit ca turnată. Croiala inedită cu umeri goi i-a complimenat trăsăturile și a atras toate privirile.

Pe de altă parte, Andreea Bălan a fost mai îndrăzneață într-o rochie scurtă de dantelă, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă și corpul bine lucrat.

Te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 2 de pe 24 februarie 2024

După un debut spectaculos cu primul travesti al sezonului 20 Te cunosc de undeva!, ruleta le-a pregătit o altă provocare lui Connect-R și Shift. În cea de-a doua gală din 24 februarie 2024, concurenții s-au transformat în legendara trupă rock, The Rolling Stones

Contrar așteptărilor, cei doi nu au fost deloc încântați de personajele pe care le-au avut de interpretat în cea de-a doua gală Te cunosc de undeva sezonul 20 din 24 februarie 2024. Piesa „(I Can’t Get No) Satisfaction” le-a dat mult de furcă, însă atunci când au pășit pe scenă problemele au dispărut.

Connect-R și Shift au făcut show total trasformați în Connect-R și Shift și „haosul” s-a dezlănțuit încă de la primele acorduri. Astfel, cea de-a doua gală din acest sezon a început în forță și cu multă energie. Interpretarea celor doi i-a surprins și pe jurați, care nu au mai putut să stea jos când au auzit acordurile celebrei piese rock. Vezi mai jos te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 2 online 24 februarie 2024..

Emi și Cuza nu au avut o provocare ușoară în cea de-a doua gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 14 februarie 2024. Cei doi au fost nevoiți să intre în pielea legendarilor Stela și Arșinel. Concurenții transforming show-ului și-au luat misiunea foarte în serios iar ceea ce le-a ieșit i-a uimit pe toți.

Surprinși și pe alocuri speriați de personajele pe care le-au primit, Emi și Cuza au dat tot ce au avut mai bun pentru a intra în pielea celor doi monștri sacri. Zeci de ani, Stela și Arșinel au distrat generația după generație la Teatrul de Revistă, concurenții Te cunosc de undeva! sezonul 20 nu au avut o misiune ușoară.

Mai mult decât atât, aceștia au avut o dublă provocare. Amândoi au avut de făcut travesti, dar din perspective diferite. Emi a fost nevoit să se tranforme într-o femeie interpretată de un bărbat, în timp ce Cuza într-un bărbat interpretat de o femeie.

Alexia și Dima au surprins pe toată lumea cu transformare de excepție în Tesher și Jason Derulo în a doua gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024. Cei doi au cântat hit-ul „Jalebi Baby”, dar coregrafia complexă le-a dat bătăi de cap.

Dacă de data aceasta au făcut schimb și Alexia a fost cea care a avut de interpretat un travesti, alegerea ruletei le-a cam pus probleme celor doi. Deși piesa a fost una în aparență ușoară, cei doi au avut nevoie de multă energie pentru coregrafia complexă.

Concurenții de la Te cunosc de undeva! sezonul 20 au cântat și au dansat pe tot parcursul piesei „Jalebi Baby” și au reușit un moment de excepție. Ei au reușit să bifeze o mulțime de detalii din referință, iar videoclipul celebrei piese a fost adus pe scena transforming show-ului.

Debutul noului sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 2 online 24 februarie 2024 poate fi vazut mai jos, in reluare

Romică Țociu și Paula Chirilă au fost îngrijorați încă de când au aflat ce le-a pregătit ruleta pentru a doua gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 24 februarie 2024. Concurenții au avut de intrat în pielea legendarului cântăreț rock’n’roll Jerry Lee Lewis

Deși la început și-au făcut griji, Romică Țociu și Paula Chirilă au primit un personaj foarte colorat pentru cea de-a doua gală a acestui sezon. De asemenea, piesa pe care au avut-o de interpretat a implicat o mulțime de elemente, de la o rafală de cuvinte până la o coregrafie extrem de energică.

Cu toate acestea, atunci când a venit momentul să intre pe scenă, au explodat. Cu doar un pian și talentul lor, concurenții de la Te cunosc de undeva! sezonul 20 au umplut scena.

Energia lor debordantă a stârnit admirația atât a juraților cât și a colegilor de la canapea și până la final, nimeni nu a mai putut sta jos. Mai jos puteti viziona integral prima editie a noului sezon din emisiunea te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 2 de pe 24 februarie 2024..