Bravo Tata Sezonul 2 Episodul 4 Complet 10 Martie 2024

bravo tata sezonul 2 episodul 4 de pe 10 martie 2024

Tăticii merg la un anger room să își descarce toata energia negative pe care o au pe obiecte in bravo tata sezonul 2 episodul 4 complet 10 martie 2024. Mario își aduce aminte ca nu mai are momente de tandrețe alături de soția lui. ,,Să nu ai parte de nimic cu nevastă-ta, care nu mai e nevastă-ta, nevastă-ta e viitoare fostă nevastă’’, spune Mario în timp ce începe să dea cu bâta pe jos. Gioni e nervos că niciun producător nu îl sună și Flavius menționează de Cristina că mai dorește înca un copil.

Toti tăticii încep să dea cu ce prind de pâmănt. Gioni se accidentează șî intră într-o stare de panică. Șeful locului întră în birou șocat de ce au făcut tăticii. ,,Acolo era camera de furie, aici era biroul meu!”, le spune șeful, iar băieții încep să părăsească camera. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al serialului de comedie romanesc bravo tata sezonul 2 episodul 4 de pe 10 martie 2024.

Bravo Tata sezonul 2 episodul 4 de pe 10 martie 2024

Crenguța îi face o vizită lui Emil.

,,E ceva ce nu ți-am spus niciodată despre mine”, Crenguța spre Emil.

Emil crezând că Crenguța se referă la altceva, aceta începe să îi spună că este într-o perioadă de tranziție și ca ar trebui să aștepte puțin. Crenguța îi spune direct lui Emil că este moldoveancă de peste Prut și că are nevoie de cetățenie, că de nu ar trebui să se intoarcă înapoi.

Emil confuz o întreabă de ce act are nevoie, iar Crenguța îi spune că are nevoie de actul de căsătorie. Crenguța are nevoie de Emil pentru actul de căsătorie, dar doar până ia cetățenia

Dana le spune copiilor ca este nevoie de o schimbare în casa lor, iar Mario adaugă că este nevoie și de ajutorul lor.

,,Eu nu mai vreau să aud din gura voastră cuvântul ,,divorț”, mai ales când e tata pe aici”, le spune Dana celor trei copii. Luca, băiatul cel mare, îi întreabă de ofertă, iar mama lor le spune că nu are ce să le dea, că au deja totul.

Mario îi întreabă pe copii dacă vor ca tatăl lor să stea mai mult cu ei și aceștia sunt de acord.

Luca mai adaugă, că vrea să iasă afară după ora 10 și pizza în fiecare seară. Mario acceptă oferta, iar Dana le spune că își ia concediu o săpămână. Vezi mai jos in premiera sezonul nou din Bravo tata sezonul 2 episodul 4 online 10 martie 2024..

Toma nu mai vrea să meargă la Dana acasă din cauza prezenței copiilor, a lui Mario, dar și a tatălui ei. Acesta o întreabă pe Dana dacă i-a spus că el nu este designer de interior, iar Dana îl întrerupe, spunându-i că vrea să facă dragoste cu el. ,,Eu nu vreau să investesc într-o relație care nu mă satisface din toate punctele de vedere!’’, îi mărturisește Dana .

Toma este reticent după ce aude vorbele Danei, și îi spune să fie luat ușor că este un moment foarte important pentru el ,,Ești virgin? Vai, ești virgin”, este reacția Danei

Emil o așteaptă pe Crenguța la scara blocului cu flori și ciocolată. ,,Cu ce ocazie?”, întreabă Crenguța.

Emil, mai apoi îi spune că acceptă sa se căsătorească, ca ea să poată sa își ia cetățenia, iar el să scape de soacra lui. După ce se îndeplinesc aceste reguli, Emil îi spune că divorțează. Crenguța vine cu o regulă, ca cei doi să petreacă minim două ore pe zi, iar seară să stea în același pat. Emil nu este de accord, iar îi spune că trebuie să îi creadă soacra lui.

Toma și Dana închiriază o cameră de hotel pentru prima lor seară împreună. ,,Iubita mea, o să îți ofer o noapte pe care nu o să o uiți niciodată”, îi spune Toma ,,Nu cred până nu văd”, este răspunsul Danei. Cei doi sunt în camera de hotel, Toma aranjează petale de trandafir pe pat, în timp ce Dana se schimbă într-un costum sexy. Dana îl împinge pe Toma în pat, iar acesta nu se mai ridică, spunându-i că are trac de acest moment.

Un nou sezon al serialului de comedie este acum disponibil mai jos in reluare si anume bravo tata sezonul 2 episodul 4 online 10 martie 2024

Flavius merge la doctorul recomandat de Gioni pentru operația de vasectomie. După încercări eșuate de a găsi poziția ideală, într-un final se face comod în scaunul de operație. Gioni își face apariția și îi spune că doctorul operează pe bandă rulantă, iar Flavius observă că vorbește cu jumătate de gură.

,,Ție ți-a atins un nerv? Vorbești cu juma de gură”, îl întreabă Flavius speriat în timp ce se pregătea de operație. ,,Ți-am atins, nu ți-am atins, medicina nu este o știință exactă!’’, este răspunsul doctorului. Între timp, Flavius fuge din cabinet. Chiar aici mai jos poti vedea in reluare serialul romanesc de comedie bravo tata sezonul 2 episodul 4 online de pe 10 martie 2024 integral..

După ce au fost la starea civilă, Emil își aduce soția acasă, unde este si Doina, soacra lui. ,,Hai, lasă vrăjeală!”, este răspunsul Doinei la vestea lui Emil. Doina îi spune că știe că este o căsătorie falsă și că ea nu pleacă așa de repede din casă.

Emil începe să o sărute pe Crenguța de față cu mama soacră. Crenguța îi spune lui Emil că iese până afară să dea bacșiș taximetristului, dar în schimb ea se întâlnește cu ofițerul Ocolescu de la oficiul forțelor de muncă.

Aceasta îi dă banii și îi mulțumește frumos că datorită lui, ea este cătărotiă cu Emil ,,Nu îl lasă pe el inimă să mă știe singură și deportabilă”, îi spune Crenguța.