iUmor Sezonul 16 Episodul 4 Integral 10 Martie 2024

iumor sezonul 16 in reluare integral 2024

Tudor Om a creat un întreg univers în care ”actorii” principali au fost jurații la iumor sezonul 16 episodul 4 integral 10 martie 2024. Numărul său a stârnit hohote de râs. Vezi mai noul sezon din emisiunea iumor sezonul 16 episodul 4 de pe 10 martie 2024.

Tudor Om a adus iUmorul la iUmor. Personajele sale au fost cu siguranță inspirate din realitate. Tudor s-a îndreptat spre animație „din cauza unei gripe” pe când era în Franța. Acesta s-a întors în țară, și-a terminat studiile și a început să facă animație pe cont propriu.

Acesta a pus în scenă piesa Cei trei muschetari. Acesta a creat o întreagă poveste în care protagoniștii au fost jurații. El și-a imaginat probele la care a fost supus Cosmin Natanticu pentru a deveni cel de-al patrulea jurat de la iUmor.

iUmor sezonul 16 episodul 4 de pe 10 martie 2024

Sasha Ciobanu a venit pentru comedie, după cum afirmă înainte de a urca pe scenă. El este dornic să câștige această competiție: „Dacă nu cred, măcar vreau!”

„Îl știu eu pe Sasha. Sasha e prietenul meu”, spune Natanticu după intrarea concurentului în scenă. „Nu stăm mult”, spune Cheloo. „Vă rog eu să nu mai puneți numele la câini Sasha”, își roagă concurentul audiența. „În fiecare zi văd vreo șase-șapte Sashi pe stradă.”

„Eu când aud numele Sasha și mă întorc și văd că-i un Bichon, eu mor”, mărturisește el. „Fiecare avem un soi de animale pe care nu-l suportăm”, continuă Sasha. „Eu nu-l suport pe Natanticu”, spune Delia. „E un soi de animal.” „Și el”, completează Sasha. „Eu nu suport porumbeii!” „Suntem doi”, strigă Cheloo.

Marian Bedreagă, aka Doftor, a venit la iUmor pentru a-i face pe plac soției sale. Aceasta i-a fost alături în fiecare moment petrecut pe scenă. Și în culise. „E bine pe dans”, spune Cosmin Natanticu, după ce concurentul intră în pași de dans pe scenă.

„Ieftin și bun”, spune Cheloo. „Este numărul soției mele. M-a trimis la iUmor cu un număr în care să o laud”, spune concurentul. „Să termine soția”, completează Cheloo. „O puteți recunoaște după aura ei întunecată. Luminoasă”, le-o prezintă Doftorul pe soția sa, care se află în public. „Să vedem numărul cu care te-a trimis”, spune Cosmin Natanticu.

„Moldoveanca mea e cea mai bună la gătit”, continuă Marian numărul de stand-up. „Ea este și cea mai pasională femeie pe care eu am avut-o-n pat.” „Ideea este că eu mă simt prizonier. Mă simt împlinit”, adaugă Doftorul. „Noi facem totul împreună!” Va invitam sa vizionati alaturi de noi un nou sezon iumor sezonul 16 episodul 4 online 10 martie 2024.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 3.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la a1, începând din februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

No Seen Woman, mărturisește că îi place simplitatea. Pentru a-și proteja intimitatea a urcat pe scenă cu mască: „Nu vreau să devin vedetă.”

Îl apreciază pe Cheloo pentru că nu este ușor de impresionat.

Înainte de a face cunoștință cu juriul, Monica mărturisește că se lasă purtată de val, tocmai de aceea duce o viață palpitantă.

„Sărut mâinile. Ambele”, o întâmpină Cheloo.

„Mie îmi plac mari, nu mici. Eu a alergie la mici”, începe No Seen Woman numărul de stand-up.

„Devizele mele în viață sunt: <<Sufăr, deci exist!>>, <>, <>, <> sau invers.”

„Mama mea s-a căsătorit cu tatăl meu din dragoste. Pentru banii lui”, continuă No Seen Woman.

Premiera noului sezon al emisiunii iUmor sezonul 16 episodul 4 online 10 martie 2024 poate fi vizionat mai jos, in reluare

Teddy Hall dezvăluie că i-ar plăcea nespus să se poată teleporta, în acest mod să călătorească nestingherit și chiar să facă unele năzbâtii.

Înainte de a urca pe scenă, acesta a descris juriul, iar pe Delia a comparat-o cu Britney Spears. „Votez pentru Britney!” spune el. „Pare liderul, emoțional.”

Teddy a impresionat juriul încă de la prezentare, când le-a ”tradus” în română mottoul scoțienilor. „Am crescut în umbra surorii mele. Era destul de grasă”, continuă el numărul de stand-up. Schimbul de replici avut cu Cheloo a stârnit aplauzele publicului și ovațiile juriului. „Vreau să fiu scandalul surorii mele”, continuă Teddy. „Vreau ca alegerile ei să decurgă bine și, apoi. dintr-odată, un film cu mine.”

„De curând am ieșit cu o nemțoaică. A fost tare. A ieșit cineva cu o nemțoaică? E bine, e foarte asemănător cu a ieși cu un om”, spune el, moment în care Cheloo se ridică în picioare și cere publicului o serie de aplauze puternice. Vezi mai jos integral iumor sezonul 16 episodul 4 online 10 martie 2024.