Bravo Tata Sezonul 2 Episodul 5 Online 17 Martie 2024

bravo tata sezonul 2 episodul 5 de pe 17 martie 2024

Crenguța se mută la Emil in bravo tata sezonul 2 episodul 5 online 17 martie 2024, tăticii devin modele și Toma cu Diana găsesc soluța pentru problema lor. În timp ce, Emil se chinuie să-i care bagajele în casă, Crenguța întră bine mersi fără a depune vreun efort. Fiica lui Emil o întâmpină pe Crenguța Emil întră în casă și cade peste toate bagajele. Crenguța merge la baie să își puna toate lucrurile. Crenguța îi spune că vrea să facă niste schimbări în casa lui Emil. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al serialului de comedie romanesc bravo tata sezonul 2 episodul 5 de pe 17 martie 2024.

Bravo Tata sezonul 2 episodul 5 de pe 17 martie 2024

,,Unde-s banii de școală, Mario?”, îl întreabă Dana ,,Școală? Care școală (…), nu pare unu că merge la școală”, uitându-se spre cei 3 copii. Dana îi reproșează că banii niciodată nu sunt acasă. După ce pleacă Dana, Mario le propune copiilor să meargă la piscină.

Flavius îi face o vizită lui Petrică, tatăl lui. Îi spune că nu are timp și să treacă direct la subiect. Flavius îi explică că dacă tot nu are timp, el îi poate oferi o mână de ajutor ,,Ma ajuți, dar cu o singuă condiție”, îi spune Petrică. Dana îi spune terapeutului că Toma are mai mult nevoie de ajutor decât ea. ,,E o fire mai moale când vine vorba de făcut dragoste”, îi spune Dana. Aceasta mai adaugă, spunând că nu se ridică la nivelul așteptărilor ei.

Terapeutul îi spune că este o chestie normal la începutul unei relații Toma îi spune terapeutului că este cam stresat, iar acesta vine cu o soluție. ,,Încercați role-play, adică să jucați un rol și asta vă ajută să vă detașați de voi”, le spune terapeutul. Vezi mai jos in premiera sezonul nou din Bravo tata sezonul 2 episodul 5 online 17 martie 2024..

Dupa ce a primit o comandă de piatră funerară dupa modelul dat de clienți, Flavius merge la tatăl lui. Flavius îi spune că nu poate face o astfel de piatră în amintirea răposatului, iar tatăl lui vine cu soluția. ,,Face Leti, e o artistă de nota zece, crede-mă!”, îi spune Petrică. Leti apare și îi spune că poate un astfel de model după poză, doar că trebuie mărită

Mario i-a lăsat pe cei mici în grija lui Luca pentru a vopsi în continuare camera. Luca spune că i-a ajuns și vrea să dea o petrecere. Petrecerea are loc în casa lui Gioni. Fetele se bălăcesc în piscina cu spume, băieții se joacă și aleargă, iar între timp îsi fac apariția Ramona și Tibi.

,,Cine v-a dat voie să faceți haosul ăsta?”, îi întreabă Ramona. Zuza răspunde că au găsit un card, iar băieții au comandat pizza, mașina de spume și multe altele. Ramona, confuză întreabă a cui era cardul. ,,Ionuț Dorinel Costache”, răspunde Luca. ,,Ionuț Dorinel Costache e Gioni”, le spune Ramona.

Un nou sezon al serialului de comedie este acum disponibil mai jos in reluare si anume bravo tata sezonul 2 episodul 5 online 17 martie 2024

Leti l-a ajutat pe Flavius să picteze comanda de piatră funerară. În poza prezentată de familia răposatului, acesta era cu prietenii lui la fotbal. Gioni, Emil și Mario, au recreat poza pentru a-i ușura sarcina lui Leti. Flavius le prezintă poza de pe crucea funerară.

,,Aoleo, ce e asta?”, este reacție persoanei după ce vede pictura cu cele trei persoane dezbrăcate stând în poziții indecente. ,,Este absolut genial, magnific”, este reacția unei alte persoane. Chiar aici mai jos poti vedea in reluare serialul romanesc de comedie bravo tata sezonul 2 episodul 5 online de pe 17 martie 2024 integral..