iUmor Sezonul 16 Episodul 5 de pe 17 Martie 2024

iumor sezonul 16 episodul 5 de pe 17 martie 2024

Simona Oghinciuc are planuri mari la iUmor sezonul 16 episodul 5 de pe 17 martie 2024. Aceasta vine hotărâtă pentru a primi un job, însă planurile i-ar putea fi ruinate de Diana. Vezi mai noul sezon din emisiunea iumor sezonul 16 episodul 5 de pe 17 martie 2024.

Piesa pusă în scenă de Simona și Diana a stârnit hotote în public încă de la început. „Nu am scaun”, începe Simona. „Pentru constipație nu aici”, răspunde Diana. „Am venit să mă angajez”, continuă Simona. „De-asta mă temeam”, răspunde Diana. Dialogul acestora a rezonat cu mulți români. „Accept și condiții ceva mai jos decât pregătirea mea”, spune Simona. „Avem un post de broom manager [manager de mătură]. (…) Programul este de la 8:00 la 16:00”, continuă Diana.

„Nu vă uitați totuși la mine cum arăt? Am și eu o prestanță, am și eu o ignoranță”, se supără Simona. „Ce poziții mai aveți? Mă interesează ceva la birou.” „La șomaj ați încercat?” întreabă Diana.

iUmor sezonul 16 episodul 5 de pe 17 martie 2024

Alin Mihăilă a venit la iUmor pentru a câștiga. Este viral pe TikTok și a lăsat acasă emoțiile. „Pentru copii am venit aici”, mărturisește Alin Mihăilă, înainte de a urca pe scenă. Acesta a dezvăluit că și-a scris singur textul și este gata să încânte publicul.

El a urcat plin de energie pe scenă și a început în forță cu niște glume legate de soția sa: „Vreau s-o dau anul acesta.”

„Îl vinzi și pe-ăsta?” întreabă Cosmin Natanticu, după ce Alin a declarat că nu este prea mulțumit de al doilea copil. „Acum despre cine vorbiți?” întreabă Delia nedumerită. „Copilul e gras?” „N-am mai auzit asta până acum. Să se plângă de copil că e gras și că-l strânge pătuțul. Continuă”, îi spune Cheloo. Va invitam sa vizionati alaturi de noi un nou sezon iumor sezonul 16 episodul 5 online 17 martie 2024.

„Vreau să vă mai zic câteva lucruri, dar în etapa următoare”, continuă Alin. „Acum tot și după-aia muncești”, îi răspunde Cheloo.

Andreea Greuruș este foarte emoționată înainte de a urca pe scenă, mai ales de întâlnirea cu Cheloo. „O altă țărancă a apărut la iUmor”, se prezintă Andreea Greuruș. Aceasta intră pe scenă cu un cod de bare legat în jurul gâtului: „Suntem un produs deja.” Înainte de a urca pe scenă mărturisește că l-ar vota pe Cheloo Președinte: „Pe lângă faptul că este un om inteligent, cred că are ceva valori morale.”

Apariția ei pe scenă, cu o coroniță pe cap și o lingură de lemn în mână, a nedumerit-o inițial pe Delia. „La care vorbea”, adaugă Natanticu. „Știm toți cum se procedează, așa că lăsăm vrăjeala cu prezentările”, își începe Andreea numărul. „Lingura aia scana lucruri, situații”, adaugă Delia.

„Ați observat, nu, că am un defect artistic”, își întreabă Andreea audiența. „Care?” întreabă Cheloo. „Ling linguri”, răspunde Andreea. „Dar de ce lingura de lemn.” „Ce se întâmplă?” se întreabă Cătălin Bordea. „Puteți să ne explicați?” o întreabă Cheloo. „Citiți în lingură?” întreabă Delia.

Premiera noului sezon al emisiunii iUmor sezonul 16 episodul 5 online 17 martie 2024 poate fi vizionat mai jos, in reluare

Paul Szabo a revenit la iUmor cu gândul la câștig, dar și să revadă juriul. Întrebat dacă i-a fost dor de echipa iUmor, Paul Szabo a răspuns: „Doar de unii dintre voi!” „Foarte bine câștigă it-iștii. Uitați-vă cum sunt îmbrăcat!” spune el. Înainte de a urca pe scenă, el îl sfătuiește pe Ștefan să investească în crypto, dacă nu are aptitudini de it-ist.

Juriul a fost foarte încântat de intrarea lui Paul Szabo în scenă. Acesta și-a început rapid numărul de stand-up comedy pe un subiect foarte bine cunoscut de el: it.

Autoironia a stârnit aplauzele publicului. Cosmin Natanticu a râs continuu în timpul numărului lui Paul. Vezi mai jos integral iumor sezonul 16 episodul 5 online 17 martie 2024.