Bravo Tata Sezonul 2 Episodul 6 de pe 24 Martie 2024

bravo tata sezonul 2 episodul 6 de pe 24 martie 2024

Mario și-a pus taraba de haine într-o pahare, unde își face apariția și tatăl Danei la bravo tata sezonul 2 episodul 6 de pe 24 martie 2024. Nea Petrică vine cu o tarabă plină de cruciulițe și lucruri sfinte. Mario îl roagă să nu mai țipe că îi sperie clienții. ,,Ăștia mulți ai tăi”, este răspunsul lui Nea Petrică și după continua să strige: ,,Avem cruciulițe pentru domnițe”. Mario îi spune că i-ar sta bine în Eforie pe plajă să vândă hamsii. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al serialului de comedie romanesc bravo tata sezonul 2 episodul 6 de pe 24 martie 2024.

Cristina l-a direct pe Flavius din seră și l-a dus în cabinetul doctorului. Doctorul își sună asistenta după ce îl vede pe Flavius și îi spune să îi aducă un kit de igienizare Doctorul îi spune Cristinei că menopauza bate la ușă si speră că are destule ovule pentru o posibilă fertilizare. Cristina se sprie, iar Flavius o liniștește. Doctorul adaugă că toate analizele sunt în limite normale.

,,Nu mă las până nu bag un copil în dumneavoastră”, îi spune doctorul Cristinei

Bravo Tata sezonul 2 episodul 6 de pe 24 martie 2024

Tibi are nevoie de o bonă, iar Gioni și Ramona fac o selecție din mai multe doamne. Una dintre acestea este calificată pentru acest post, iar Tibi o place pentru că amândoi vorbesc limba elfilor. ,,Vă mulțumim mult, o să vă sunăm noi”, este răspunsul lui Gioni la bona calificată. Următoarea la interviu este o domnișoară tânără, brunetă și cu forme voluptoase. Gioni începe să flirteze cu domnișoara candidată, Maria Popp.

Ramona o întreabă de experiența cu copiii, iar tânăra îi spune că nu are experiență. ,,Mereu am fugit de muncă, nu prea mi-a plăcut, dar vreau să învăț”, adaugă domnișoara candidata pentru postul de bona lui Tibi. Gioni e încântat de domnișoara Maria Popp, iar Ramona îl ia de-o parte înainte să ia o decizie, nu tocmai bună pentru Tibi. ,,Tu vrei să angajezi o persoană necalificată să stea cu Tibi!”, îi spune Ramona lui Gioni.

,,Mie mi se pare că e foarte bună”, este răspunsul lui Gioni. Ramona e confuză și îi spune că o vrea pe tânăra domnișoara pentru el. Tibi apare lângă ei și aude conversația lui Gioni cu Ramona, iar micuțul e confuz. Tibi află în acel moment motivul pentru angajarea unei bone. Vezi mai jos in premiera sezonul nou din Bravo tata sezonul 2 episodul 6 online 24 martie 2024..

Amândoi încearcă să convingă persoanele trecătoare să cumpere ceva de la ei. ,,Dacă mă uit la dumneavoastră, cred că vă interesează latura spirituală”, îi spune Nea Petrică unei doamne. Mario, de dincolo, încearcă să o convingă pe doamnă să cumpere de la el. Tatăl Danei îi spune clientei că lucrurile lui sunt făcătoare de minuni, iar Leti își face apariția care îi mulțumește pentru mătăniile care au ajutat-o să râmănă însărcinată. Clienta rămâne fascinată și cumpără de la taraba lui, iar Mario e ofticat de succesul pe care îl are tatăl socru.

Nea Petrică a dat lovitura cu cruciulițele făcătoare de minuni și i-a furat toți clienții lui Mario.

Mario e la masă cu cei trei copii, în timp ce le întinde pe pâine margarină. Bunicul lor își face apariția și mușcă dintr-o felie de icre negre. Se duce în frigider să ia șampania de la rece, iar Leti are o masă pe cinste cu diferite bunătăți.

,,Aici, miroase a ceva urât!”, le spune Petrică, uitându-se la margarina de pe masa lui Mario ,,A margarină și puțină sărăcie”, este răspunsul bunicului, după ce Mario îl întreabă Bunicul se retrage în camera unde servește micul dejun și îi spune lui Leti să îi mai pună încă cinci felii de icre negre. Copiii se ridică de la masa cu Mario și merg la bunicul lor, unde se mănâncă mai bine.

Un nou sezon al serialului de comedie este acum disponibil mai jos in reluare si anume bravo tata sezonul 2 episodul 6 online 24 martie 2024

Dana l-a rugat pe Toma să o ia pe Zuza de la grădinița. Zuza aștepta cuminte pe hol, în timp ce Toma o întreabă dacă o poate ajuta să îi ia ghiozdanul. ,,Nu! Vreau să vină tati!”, îi răspunde cea mică.

Toma îi spune că Dana l-a trimis în locul lui, pentru că ea și tati sunt ocupați Zuza continua: ,,Vreau să vină tati! Tu îi furi locul!” Toma răspunde că nu vrea să îi fure locul, ci mai degrabă să îl ajute. Tot el adaugă, că este prieten cu tatăl ei. ,,Lui tati nu îi place de tine!”, răspunde fetița. Într-un final, Toma o convinge pe cea mică și merg împreună la înghețată. Chiar aici mai jos poti vedea in reluare serialul romanesc de comedie bravo tata sezonul 2 episodul 6 online de pe 24 martie 2024 integral..

După ce a prins-o pe bonă când cotrobăia prin lucrurile lui Gioni, Tibi vrea să afle ce pune la cale. Bona face curat și pune lucrurile de valoare într-un sac de gunoi. Aceasta vede un seif și pune și pe acela în sacul de gunoi. Tibi o vede și aruncă făină pe ea și începe să o lege de scaunul cu scotch.