Bravo Tata Sezonul 2 Episodul 8 Complet 7 Aprilie 2024

bravo tata sezonul 2 episodul 8 de pe 7 aprilie 2024

Gioni intră cu trupa Lucky Boys în noua versiune în biroul lui Dan Bursuc, in bravo tata sezonul 2 episodul 8 complet 7 martie 2024. ,,Pupă tata pe ei, ce milă mi-e de ei, de unde i-ai găsit pe ăștia?”, este reacția lui Dan când îi vede. Gioni îi spune că asta e formația lui, iar Dan Bursuc le spune că nu va face treabă cu ei. ,,Mi-ai adus numai circari, catastrofe”, le spune acesta.

Cei patru încep să cânte refrenul și să-i prezinte coregrafia, dar domnul Bursuc nu este prea încântat și își pune mâinile în cap. Flavius începe să danseze, dar îi cad pantalonii. Impresarul este șocat și nu îi place ce vede, iar mai apoi strigă după bodyguarzi.

Dan Bursuc le mai dă o sanșă să se relanseze și le propune să faca un videoclip. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al serialului de comedie romanesc bravo tata sezonul 2 episodul 8 de pe 7 aprilie 2024.

Bravo Tata sezonul 2 episodul 8 de pe 7 aprilie 2024

Fanii producției sunt invitați să se pregătească pentru o nouă doză de amuzament, alături de cei patru protagniști: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj.

„Noul sezon este despre << Ce mai înseamnă, în ziua de astăzi, să fii bărbat>>, despre cum reușește un bărbat să fie și tată, și soț, și iubit, dar să-și facă și timp pentru prieteni. Este despre familie, despre cum micile probleme casnice, de zi cu zi, stârnesc situații dintre cele mai complicate, cu rezolvări cât mai comice”, dezvăluie Răzvan Fodor, în vreme ce Cosmin Natanticu mărturiseşte la rândul lui:

„În primul sezon, am crezut că Flavius le-a trăit deja pe toate. Eram optimist, nu văzusem scenariul pentru cel de-al doilea!”. Cu personaje noi, replici memorabile, provocări care vor ține publicul captiv și intrigi amuzante, acest nou sezon promite să aducă râsul și emoția în casele telespectatorilor. Vezi mai jos in premiera sezonul nou din Bravo tata sezonul 2 episodul 8 online 7 aprilie 2024..

Un nou sezon al serialului de comedie este acum disponibil mai jos in reluare si anume bravo tata sezonul 2 episodul 8 online 7 aprilie 2024

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații cei patru tatici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor, telespectatorii vor afla vizionand aici pe site-ul nostru in fiecare duminica la ora 20;00 doar pe a1 si in reluare aici! Chiar aici mai jos poti vedea in reluare serialul romanesc de comedie bravo tata sezonul 2 episodul 8 online de pe 7 aprilie 2024 integral..