Te Cunosc De Undeva Sezonul 20 Episodul 8 Online 6 Aprilie 2024

te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 8 de pe 6 aprilie 2024

Emi și Cuza s-au transformat în El Chombo și au făcut spectacol în a opta gală te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 8 online 6 aprilie 2024 cu piesa „Chacarron”. În timp de Cuza s-a bucurat când a auzit că au de cântat piesa „Chacarron” pe care a numit-o o copodoperă și a dezvăluit că o avea ca sonerie la telefon în adolescență, Emi nu a fost la fel de încântat. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 8 online 6 aprilie 2024..

Te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 8 de pe 6 aprilie 2024

Concurenții Te cunosc de undeva! sezonul 20 au avut de învățat versurile care sunt indescifrabile și lasă la interpretarea ascultătorului ce vrea să înțeleagă. Cu toate acestea, așa cum și-au obișnuit deja fanii, cei doi au dat tot ce au avut mai bun pentru un moment spectaculos.

Transformarea lor a fost atât de rușită încât atunci când au intrat pe scenă jurații nici nu au putut să își dea seama care dintre ei se află, de fapt, în fața lor.

„Suntem în fața unei parodii, despre asta este vorba. El e un om foarte inteligent. E producător de reggae și e o autoironie”, a spus Cristi Iacob despre artistul în care s-au transformat Emi și Cuza.

„Nu mă așteptam ca Emi să danseze atât de bine. Te-ai mișcat, dragule, în continuu. Și din umeri, și din picioare. Nu te-am văzut niciodată așa. Iar la tine, Cuza, mi-a plăcut mersul”, a adăugat și Andreea Bălan.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au adus atmosfera de vacanță în platoul Te cunosc de undeva! sezonul 20. Cei doi s-au transformat în Pedro Capó și Farruko și au pus în scenă un moment latino care i-a ridicat pe toți la dans. Vezi mai jos te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 8 online 6 aprilie 2024..

Deși păreau două personaje ușoare, Ilona Brezoianu și Florin Ristei au avut mari bătăi de cap cu transformarea în Pedro Capó și Farruko. Actrița a petrecut 6 ore la machiaj pentru a reuși să intre în pielea lui Farruko și a dezvăluit că vrea „să își dea doctoratul” cu această interpretare.

Mai mult decât atât, aceast a trebuit să cânte rap în spaniolă pe tot parcursul piesei și i-a impresionat atât de jurați, cât și pe colegii de la canapea.

Nici lui Florin Ristei nu i-a fost mai ușor în cea de-a opta gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 6 aprilie 2024. Transformat în Pedro Capó, artistul a fost nevoit să devină mult mai liniștit pe scenă, contrar personalității sale.

Debutul noului sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 8 online 6 aprilie 2024 poate fi vazut mai jos, in reluare

„Detalii executate extraordinar de bine. Ilona, de o naturalețe fantastică ce mă pune pe gânduri, sincer. Ți-a ieșit fantastic”, a spus Mihai Petre.

„Un moment de suflet, de corazon”, a completat și Andreea Bălan. Ulterior, cei doi au oferit o demonstrație inedită de dans, chiar la masa juriului, spre uimirea tuturor din jur.

„Eu pot să spun că show-ul a fost ce trebuie. Ați fost ce trebuie”, a adăugat și Aurelian Temișan. Mai jos puteti viziona integral prima editie a noului sezon din emisiunea te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 8 de pe 6 aprilie 2024..