Bravo Tata Sezonul 2 Episodul 9 Reluare 14 Aprilie 2024

bravo tata sezonul 2 episodul 9 de pe 14 aprilie 2024

Leti îi face o citire în cărți lui Gioni, la bravo tata sezonul 2 episodul 9 reluare 14 aprilie 2024. Prima carte trasă a fost călărețul cu pelerină neagră pe cal alb ce semnifică moartea pasiunii sau bărbăției. Gioni îi spune că nu vrea așa ceva. Leti extrage altă carte, iar de data asta îi pică nebunul. Ea îi spune că acea carte semnifică o călătorie, un drum. A treia carte extrasă este valetul de monedă, iar Leti îi spune că îi va merge foarte bine în afacere. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al serialului de comedie romanesc bravo tata sezonul 2 episodul 9 de pe 14 aprilie 2024.

,,Vei avea foarte mulți clienți aici, dacă de exemplu mă accepți pe mine să dau în cărți”, îi spune Leti lui Gioni.

Mai apoi, Gioni o strigă pe Ramona să îi spună de ideea care tocmai i-a venit

Bravo Tata sezonul 2 episodul 9 de pe 14 aprilie 2024

În timp ce, ștergea prin bucătărie fiica lui se pune pe canapea vorbind cu o prietena despre un presupus iubit..

,,Da fată, mie chiar îmi place de el, normal că ne-am sărutat (…) asta îmi place la el, că știe ce vrea”, spune fata lui Flavius.

Nina se ridică și pleacă, în timp ce Flavius se pune în locul ei și începe să îi caute prin telefon. Apare și Cristina care îi spune că s-ar putea să fie gravidă. Flavius începe să plângă, iar Cristina crezând că plânge de emoții îl ia în brațe.

Angelica a venit să o ia pe Nina de la Flavius, iar acesta îi spune să nu se grăbească. ,,Tu știi că umblă cu un băiat?”, îi spune Flavius Angelicăi Flavius adaugă că s-au si pupat, iar Angelica îi spune că din vina lui s-a ajuns la situația cu Nini

,,O influențezi negativ, ce vede la tine? Te pupi, stai bot în bot cu Cristina, ce vede aia face”, spune Angelica. Flavius ripostează și îi spune și el de aventurile ei cu Sică, iar Angelica îi spune că ei doi sunt sunt romantici în intimitate.

Nini coboară într-un final, dar trbeuie să urce din nou la etaj pentru încărcător. Cei doi îi caută prin geantă și găsesc un set de prezervative. Vezi mai jos in premiera sezonul nou din Bravo tata sezonul 2 episodul 9 online 14 aprilie 2024..

Flavius împreună cu Angelica, o urmăresc pe fata lor, Nina. Cei doi vor să afle dacă în viața ei se află un iubit. Flavius se uită pe un binoclu. ,,Acum a apărut unul, de are freză zici că e mop în cap”, spune Flavius printr-o stație portabilă, Angelicăi care se află lângă el. Cei doi se hotârăsc să meargă la ei. După ce, Flavius încearcă să îl ia la rost pe băiat, acesta fuge, iar Nina se simte rușinată de situație.

,,Ți-am găsit preservative în geantă, deci nu suntem nebuni!”, spune Angelica.

Un nou sezon al serialului de comedie este acum disponibil mai jos in reluare si anume bravo tata sezonul 2 episodul 9 online 14 aprilie 2024

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații cei patru tatici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor, telespectatorii vor afla vizionand aici pe site-ul nostru in fiecare duminica la ora 20;00 doar pe a1 si in reluare aici! Chiar aici mai jos poti vedea in reluare serialul romanesc de comedie bravo tata sezonul 2 episodul 9 online de pe 14 aprilie 2024 integral..