Te Cunosc De Undeva Sezonul 20 Episodul 9 de pe 13 Aprilie 2024

te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 9 de pe 13 aprilie 2024

Emi și Cuza s-au transformat în membrii trupei SNAP la te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 9 de pe 13 aprilie 2024! și au reușit să creeze un moment unic pe scena emisiunii cu un moment memorabil! Cei doi concurenți au reușit să creeze un moment unic la Te cunosc de undeva! cu un număr fascinant al trupei SNAP! cu o piesă celebră. Jurații au fost plăcut surprinși de ceea ce au văzut și auzit. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 9 online 13 aprilie 2024..

Cuza și Emi au reușit, ca de fiecare dată, să surprindă plăcut publicul și jurații cu un moment unic pe scena emisiunii Te cunosc de undeva! sezonul 20. Aceștia au recreat videoclipul piesei „The power” de la SNAP! pentru care au fost foarte apreciați.

Te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 9 de pe 13 aprilie 2024

„La Emi mi s-a părut că a fost timid. Vă felicit pentru această performanță. Se atacă, se debutează în forța. Rezistență vocală, e o piesă grea. V-ați achitat onorabil pentru temă”, spune Ozana Barabancea.

„Emi a uitat un detaliu. Cuza a respectat foarte multe detalii. Mi-ar fi plăcut mai clar decupat la voi. Toate gesturile. Timing perfect. Le-ați făcut foarte bine”, spune Mihai Petre.

„Greu a fost la Emi, o voce afro”, spune Cristi Iacob.

„Eu o singură chestie am de spus. Arăți ca și gazonul de pe Arena Națională. O singură chestie așteptam, e o piesă care m-a marcat. Asteptam când a intrat Emi să fie cel pe care îl știm noi”, spune Aurelian Temișan.

Ilona și Florin Ristei au făcut un moment total neașteptat pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20 cu un număr elegant în rolul lui Shirley Bassey. Jurații au fost uimiți de cât de bine i-a ieșit personajul lui Florin Ristei, iar aprecierile au curs din partea juraților care au notat cât de mare a fost asemănarea cu referința.

Cei doi concurenți au reușit din nou să lase o impresie bună cu momentul pregătit de ei pentru ediția din 13 aprilie 2024 de la Te cunosc de undeva! Munca le-a fost răsplătită prin cuvinte frumoase de la juriu. Vezi mai jos te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 9 online 13 aprilie 2024..

„Ea are o bucurie carnală să-și asculte vocea. Mai ales când are note lungi. Însă m-ați lăsat cu gura căscată. M-am ridicat în picioare. Ilona nu ți-am spus că te admir, ești plină de conșținut. Ești foarte bogată. Despre Ristei, nu te mai laud, dar meriți”, spune Ozana Barabancea.

„Deși mă ocup de detalii, cel mai fericit sunt când un moement mă transpune în referință. Mă gândeam înainte de emisiune că asta e un moment bun. Detaliile erau puține. Ați executat foarte bine. Finețea cu care ți-ai dat geaca la o parte. Timingul cu care Florin a ieșit râzând la aplecarea aceea! Foarte bine! Nu au fost multe, dar au fost fantastic executate”, spune Mihai Petre.

Debutul noului sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 9 online 13 aprilie 2024 poate fi vazut mai jos, in reluare

Alexia și Dima s-au transformat în Kylie Minogue și au făcut un moment unic pe scena emisiunii Te cunosc de undeva! sezonul 20. Alexia și Dima de la Te cunosc de undeva! sezonul 20 au reușit să impresioneze pe toată lumea cu transformarea lor inegalabilă în Kylie Minogue pe scena de la Te cunosc de undeva!

Alexia și Dima au primit multe aprecieri din parte juraților pentru prestația lor artistică din această ediție de la Te cunosc de undeva! sezonul 20. Cum le-a ieșit momentul. Mai jos puteti viziona integral prima editie a noului sezon din emisiunea te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 9 de pe 13 aprilie 2024..

„Dragilor, a fost un show senzațional. Draga mea, ești unu la unu. Ești identică la față. Dima ai incercat, dar aproape… Eu sunt drăguță”, spune Andreea Bălan.

„Vă simțiți bine? Ți-ai dorit să pice Kylie Minogue sau o femeie. Eu sunt mulțumt de ce am văzut, se vede munca”, spune Aurelian Temișan.

„Noi nu râdem de tine, ci cu tine. Tu ai trupul ăsta, trebuie să interpretezi foarte bine. Nu ai cum să nu admiri”, spune Cristi Iacob.