Camera 609 Lasa-ma Imi Place Episodul 5 – 22 Septembrie 2023

camera 609 serial romanesc 2023 reluare integral

Victor încearcă să o calmeze pe Diana la camera 609 lasa-ma imi placae sezonul 1 epsiodul 5 de pe 22 septembrie 2023, însă aceasta nu poate să își stăvilească nervii. Doina intervine între Diana și Eva, neacceptând ca Diana să îi ponegrească fiica. Eva se închide în cameră, iar Elisabetei îi vine rău din cauza celor întâmplate. Doru îl recunoaște pe Vlady, însă nu-și dă seama de unde. Elisabeta Pop îi cere iertare Doinei Georgescu. Aceasta nu înțelege cum Victor nu a rupt logodna cu Diana. Elisabeta îl trimite să-i ceară iertare Evei. Luminița pune paie pe foc. Elisabeta o trage la răspundere pentru nunta lui Vlady, însă aceasta îi promite că o să fie o nuntă mare la biserică.Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 5 complet 22 septembrie 2023.

Victor se duce la Eva și îi cere iertare. „Mie îmi pare rău, că a aflat așa”, spune Eva despre situația cu Diana. În tot acest timp, Adina și Luminița vorbesc despre bărbați. Fiica cea mare a Doinei o reține pe mătușa lui Victor pentru o discuție mai lungă.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 5 de pe 22 septembrie 2023

Mircea se întreabă cum a aflat presa că familia Pop este la Eva, însă Luminița neagă orice acuzație. Victor le dezvăluie că ar fi dorit să îi mărturisească Dianei adevărul personal și să nu afle astfel. Violeta și Sergiu o duc pe Diana acasă. Aceasta le cere socoteală părinților lui Victor pentru cele întâmplate. Sergiu o întreabă de unde a știut să vină acasă la Eva. Aceasta îi mărturisește că a văzut postările Florentinei. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 5 de pe 22 septembrie 2023.

Florentina continuă postările pe rețelele de socializare. Le acaparează și pe Mara și Lara. Eva iese cu Victor, însă nu acceptă să fie sărutată, când acesta își ia rămas-bun. Doina consideră că evenimentele au fost mai urâte decât la căsătoria Adinei cu Doru. Familia Georgescu nu înțelege cum de Diana a aflat adresa. Doru se apără când e bombardat cu întrebările femeilor. El susține că este nevinovat, însă nu este crezut.

Felicia ajunge la casa familiei Pop și doreșe să afle ce s-a întâmplat. Violeta îi povestește cele întâmplate între Eva și Victor. Mama lui Victor susține că o să fie o căsătorie de formă pentru copilul acestuia. Victor ajunge și vrea să discute cu Diana, însă aceasta îl pălmuiește și pleacă. Felicia îl convinge că are doar nevoie de puțin timp să se calmeze.

Eva rememorează momentele plăcute petrecute cu Victor. Familia îi este alături în clipele grele.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 5 de pe 22 septembrie 2023, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Violeta se liniștește după ce verifică în presă dacă a apărut vreo știre și vede că nu e nimic. Felicia o anunță pe Diana că Victor vrea să o vadă. Fata refuză. Însă Felicia o convinge să lase furia deoparte. Însă Felicia nu se lasă. Femeia știe foarte bine ce urmărește: „Bagă-ți mințile-n cap, fetițo. Tu pe ce lume trăiești? Îmi spui tu mie că te tratez ca pe un personaj din basme? Păi chiar ești dacă gândești așa. Suntem într-un mare rahat. Taică-tu ne-a băgat într-un mare căcat. (…) Demnitatea nu ține de foame! Fii chibzuită! Planifică-ți mișcările. Urmărește-ți scopul! Îl chem?” Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 5 online 22 septembrie 2023.

Va asteptam aici pe VeziAici.NET si vinerea urmatoare pentru a vedea urmatoarele episoade din sezonul 1 al serialului Lasa-ma imi place: Camera 609! plus alte seriale romanesti precum: Clanul, Lia: Sotia sotului meu, Groapa, etc! aici pe site, VeziAici.NET! Vezi mai jos serialul Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 5 online 22 septembrie 2023.