Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 3 Online 22 Septembrie 2023

vocea romaniei sezonul 11 episodul 3 de pe 22 septembrie 2023

Delia Constantin a a facut furori cu vocea ei la vocea romaniei sezonul 11 episodul 3 online 22 septembrie 2023. Irina Rimes s-a pus în genunchi! Delia Constantin are doar 18 ani, este din București și studiază la Colegiul de Muzică „George Enescu”. Muzica este cea mai mare pasiune a Deliei, iar participarea la Vocea României reprezintă un pas foarte mare pentru ea. Vezi mai jos in reluare emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 3 de pe 22 septembrie 2023.

Tânăra este un talent înnăscut, vocea ei i-a impresionat pe jurați și a reușit să întoarcă trei scaune. Bătălia s-a dat între Smiley, Irina și echipa formată din Horia și Theo. Irina, mută de uimire, la propriu și la figurat, căci antrenarea a fost provocată de colegii săi să nu scoată nici măcar o vorbă, aceasta s-a pus în genunchi în fața Deliei și a implorat-o să o aleagă. Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos și a încercat să o convingă pe Delia să vină în echipa lui!

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 3 de pe 22 septembrie 2023

Alexandru Gavrilescu și-a depășit limitele și a urcat pe scena de la Vocea României. Celebrul arhitect de la Visuri la Cheie i-a lăsat mască pe antrenori. Alexandru Gavrilescu are 35 de ani și este arhitectul din cadrul emisiunii Visuri la cheie. Acesta a dezvăluit că cea mai mare împlinire pentru el este atunci când face oamenii fericiți. Este bine cunoscut faptul că, alături de colegii săi, Alex a reușit să aducă zâmbetul pe chipurile multor oameni greu încercați. Mai jos poti viziona in reluare emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 3 de pe 22 septembrie 2023.

La rândul lui, Alexandru Gavrilescu a dezvăluit că, din punct de vedere material, de mic a fost nevoit să se descurce și să-și câștige existența. Acesta a ales mereu calea mai grea, iar truda reflectă succesul de care se bucură astăzi.

Alexandru nu are pregătire muzicală, cântă din pasiune și este fericit atunci când o face. Astăzi, s-a decis să-și depășească limitele și să urce pe scena de la Vocea României. Concurentul nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să meargă cu Smiley, cei doi fiind pe aceeași lungime de undă.

Ada Chicoș a strălucit pe scena de la Vocea României, însă, în spatele fetei puternice, stă o fetiță pe care viața a pus-o la încercare de mai multe ori. Aceasta are doar 20 de ani, este din Tecuci, dar studiază la Arad. Facultatea pe care o face nu are treabă cu muzica, aceasta studiază științe exacte, însă darul pe care divinitatea i l-a dăruit este acela de a încânta oamenii cu vocea ei. Vezi mai jos vocea romaniei sezonul 11 episodul 3 complet 22 septembrie 2023.

Viața Adei nu a fost deloc roz, tânăra a fost adoptată pe vremea când avea doar 1 an și jumătate. Pentru ea familia este totul, deși oamenii au fost foarte răi cu ea, mai ales când era copil, atunci când i-au spus că femeia care o crește nu este mama ei. Tânăra a decis să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Imba, pe numele ei Nika, este o tânără cântăreață din Ucraina, care s-a stabilit în România după ce calvarul s-a dezlănțuit în țara ei natală. Alături de soțul ei, Imba cântă pe stradă, iar în acest mod își câștigă existența!

Un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 3 de pe 22 septembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Imba are doar 25 de ani și s-a mutat în România, alături de soțul ei, la scurt timp după ce războiul s-a declanșat în Ucraina. Tânăra și partenerul ei au încercat să găsească rapid o sursă de venit, căci nu aveau bani deloc. Astfel, Imba și partenerul ei de viață au început să cânte pe stradă, în București. Imba a ales să meargă în echipa Irinei, cele două au rezonat foarte bine și fac un tot unitar pe măsură. Va invitam sa vizionati mai jos un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 3 online 22 septembrie 2023.