Camera 609 Lasa-ma Imi Place Episodul 13 – 17 Noiembrie 2023

camera 609 serial romanesc 2023 reluare integral
Eva o trezește îngrijorată pe Mara in camera 609 lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 13 online 17 noiembrie 2023 din cauza schimbărilor pe care le vede la propriul corp. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 13 complet 17 noiembrie 2023.

„Chiar nu-mi pare așa de rău că mă mut”, îi spune ea. Mara încă suferă după despărțirea de Marius. „O să am un copil”, spune Victor zâmbind imediat ce se trezește. Însă zâmbetul îi piere când se gândește la Eva, care suferă din cauza relației sale cu Diana. În același timp, Vlady are coșmaruri în legătură cu viitorii copii: „Vrem să te joci cu noi pe veșnicie! (…) Tati, unde fugi?” El se trezește țipând, iar Flory nu știe ce se întâmplă.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 13 de pe 17 noiembrie 2023

Diana și Felicia discuă despre asocierea cu Dragoș: „De ce să mai implicăm și alte părți? (…) Ai și tu răbdare până se naște copilul.”

„Nu am. Victor cred c-o iubește”, îi răspunde Diana. „Pe aia? Imposibil”, îi spune Felicia.

Diana îi povestește despre întâlnire, dar și despre doctor și accidentul petrecut în ziua inițială. Fata îi zice și de ce nu a apucat cu o seară înainte Victor să-i dea banii pentru noua operație a tatălui său.

„Reconfigurare traseu. Tu cu Dragoș te descurci. (…) Eva se simțea bine cu doctorul? (…) Ce-ar fi să-i ajuți pe Eva și doctorul să se găsească unul pe celălalt?”, îi propune Felicia. „Da, mamă, deja ți-am spus”, încearcă Diana să-i spună. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 13 de pe 17 noiembrie 2023.

„Mă, Sergiu, ascultă-mă, mama știe”, îi spune Violeta îngrijorată soțului său. „În afară de noi, nu știe nimeni de contract”, o asigură Sergiu. Victor le întrerupe discuția: „Hai, ziceți. Ce uneltim azi?” Sergiu îi spune de îngrijorarea Violetei, însă Victor e de părere că nu ar avea de unde să afle. Elisabeta îi surprinde vorbind despre invitații și despre cearta dintre Victor și Eva.

Doru și-a adus bagajele acasă la Vlady. Acesta plânge din cauză că Adina vrea să divorțeze de el. „Sper că nu se mută și el aici”, se plânge Lenuța. „N-am unde să mă duc. Rămân aici”, le spune Doru. „Eu sunt singurul care are o criză în casa asta azi”, se supără Vlady.

Mara vine acasă la Victor pentru a-i aduce un bagaj de la Doina. Marius se ascunde de ea. Tânăra observă mașina lui Victor, însă nu-și dă seama că este chiar cea folosită de Marius.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 13 de pe 17 noiembrie 2023, poate fi vazuta in reluare, mai jos

„Femeile astea simple au un mare avantaj. (…) Nu sunt atât de intrigante”, îi spune Elisabeta Violetei, după ce ambele sunt uimite de cât de urâte sunt cuverturile trimise de Doina.

Elisabeta este îngrijorată din cauza lui Victor și a Evei: „Oare Victor și Eva sunt îndrăgostiți sau e doar o căsătorie aranjată ca să puneți mâna pe moștenire? (…) Dacă și Victor e băgat în schemele tale…” Însă Violeta o asigură că Victor e doar precaut. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 13 online 17 noiembrie 2023.