Camera 609 Sezonul 1 Episodul 4 de pe 15 Septembrie 2023

camera 609 serial romanesc 2023 reluare integral

Victor se logodește oficial cu Eva in camera 609 lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 4 de pe 15 septembrie 2023, dăruindu-i inelul pe care Elisabeta Pop l-a primit de la soțul ei atunci când a cerut-o în căsătorie. Diana află de logodnă, însă nu crede până nu ajunge acasă la Eva și asistă la cererea în căsătorie. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 4 complet 15 septembrie 2023.

„Tu suferi de mania persecuției”, îi spune Eva lui Victor după ce acesta o acuză că a chemat presa la întâlnire. Eva se preface că îi vine să vomite și se dă jos din mașină, refuzând ca Victor să o conducă acasă. Marius insistă că Eva nu ar fi anunțat niciodată presa, însă Victor nu îl crede.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 4 de pe 15 septembrie 2023

Doina și Mara o aștepată îngrijorate pe Eva, care ajunge nervoasă din cauza celor întâmplate. Adina ajunge cu Doru acasă, iar haosul începe. „Victor Pop e un bou” este replica care face tăcere în casa Georgescu, înainte ca Eva să le spună de venirea paparazzilor la restaurant. Adina o sfătuiește să se obișnuiască cu presa acum că o să se căsătorească cu el. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 4 de pe 15 septembrie 2023.

Vlady este mândru de Luminița care a chemat presa pentru a-l face pe Victor să o piardă atât pe Eva, cât și pe Diana. Luminița îl urgentează pe Vlady să o lase pe Florentina însărcinată.

Victor și părinții discută despre cele întâmplate la întâlnirea cu Eva. Părinții consideră că este un lucru pozitiv că Eva a semnat contractul, dar sunt nedumeriți de ce nu a scris o sumă la compensație. Ei vor să țină contractul secret, mai ales de bunica lui Victor.

Totodată, Victor este îngrijorat de ce ar putea afla Diana din tabloide, deși ei nu au dat nicio declarație presei. Violeta și Sergiu îl liniștesc spunându-i că Diana este în Dubai și nu o să afle nimic. Părinții sunt fericiți că o să câștige moștenirea.

Atât Mara și Doina, cât și părinții lui Victor citesc știrea online despre întâlnirea dintre Victor și Eva. În știre se detaliază informațiile primite despre familia Evei. Victor își face probleme din cauza a ceea ce ar putea afla Diana, însă Violeta nu crede că tânăra a văzut știrea. Luminița și Vlady se bucură de apariția știrii.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 4 de pe 15 septembrie 2023, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Eva îi cere socoteală Adinei pentru apariția știrii. Îi povestește cum l-a surprins pe Doru dând detalii reporterilor, însă nu înțelege de ce crede Eva că a procedat greșit. În cele din urmă, Adina își cere scuze pentru detaliile oferite presei. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 4 online 15 septembrie 2023.

Felicia află din presă despre Victor și Eva și îi arată și Dianei. Aceasta primește vestea destul de bine, fiind sigură că este o știre falsă, recunoscând-o pe Eva ca fiind verișoara lui Marius. Victor o sună, dar Diana îi spune că știe ce s-a întâmplat și că presa a scris o știre falsă. De asemenea, îl asigură că nu are de ce să-și facă griji.

Diana îi propune să se întoarcă mai devreme și să apară amândoi la o emisiune pentru a infirma zvonurile, dar Victor refuză. Victor îi destăinuie mamei sale că nu vrea să îi facă Dianei același lucru pe care i l-a făcut lui Iulia.

Luminița află că planul său nu a dat roade cu Diana și că tânăra nu a crezut știrea. Vlady și Florentina se ceartă din cauza organizării nunții, iar Luminița vine cu ideea să o cheme pe bunica la masă. În același timp, Violeta a chemat-o deja la prânz pe bătrână.