Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 2 Reluare 15 Septembrie

vocea romaniei sezonul 11 episodul 2 de pe 15 septembrie 2023

Au urcat pe scenă la vocea romaniei sezonul 11 episodul 2 reluare 15 septembrie 2023 cu dorința de a-și face vocea auzită și au făcut spectacol! Concurenți care vor întoarce toate scaunele, îi vor face pe antrenori să se lupte cu toate argumentele și vor veni pe scenă cu invitați… surpriză! O explozie de voci, reacții și momente uluitoare vom urmări la Vocea României. Mai jos poti viziona in reluare emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 2 de pe 15 septembrie 2023.

„Eu cred că tu trebuie să mergi, de data asta, în echipa Theo Rose și Horia Brenciu”, de ce îi va sugera asta Tudor Chirilă unei concurente, vedem în doar câteva ore. HB orchestra va urca pe scenă, iar Horia Brenciu și Theo Rose vor cânta împreună și vor crea un moment de senzație! Emisiunea Vocea României poate fi vazuta mai jos..

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 2 de pe 15 septembrie 2023

Alexandra are 20 de ani, vine din Galați și de doi ani locuiește în București. Tânăra este studentă la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București, acolo unde primește bursă de merit. Se emoționează instant atunci când vorbește despre mama ei, care nu mai este printre noi. Theo Rose a apăsat butonul după primele secunde în care i-a auzit glasul Alexandrei. Până la finalul piesei, tânăra a reușit să întoarcă toate cele patru scaune. Mai jos poti viziona in reluare emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 2 de pe 15 septembrie 2023.

Adriana are 29 de ani, este din Chiajna și este profesor de Limba Română. „Eu îmbin foarte tare latura muzicală cu profesia de cadru didactic. Cred că încă sunt în căutarea drumului meu muzical și tocmai de aceea sunt aici. Trebuie să găsesc o șansă să cresc din punct de vedere artistic”, a spus tânăra la testimoniale.

Piesa pe care Adriana a ales să o cânte pe scena de la Vocea este piesa preferată a fetiței sale. Tânăra are doi copii, iar fetița de 5 ani este cea care a îndemnat-o să se înscrie la Vocea României. Adriana a reușit să întoarcă două scaune: cel al Irinei Rimes și cel dublu, al echipei Horia Brenciu&Theo Rose.

Tudor Chirilă i-a sugerat concurentei să meargă la Theo Rose, dar Smiley a intervenit rapid. „Nu e corect ca tu să influențezi concurentul de pe scenă în decizia pe care trebuie să o ia singur”, a spus antrenorul. În cele din urmă, Adriana a ales să meargă în echipa Irinei Rimes. Vezi mai jos vocea romaniei sezonul 11 episodul 2 complet 15 septembrie 2023.

Are 9 nume, dar lumea îi spune Laila. „Sunt jumătate arăboiacă, tata este arab și mama este româncă. Părinții au divorțat”, își începe tânăra din București povestea.

Laila (25 de ani) a moștenit 7 nume de la tatăl ei și 2 de la mama ei. Numele complet al concurentei este: Laila Hussam Wajih Sadic Abdel Hafed FZ’A Maria Ilinca. Pe lângă cele 9 nume, Laila are numeroase talente.

Un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 2 de pe 15 septembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Laila a ales să interpreteze piesa „No time to die” pe scena de la Vocea României și a convins doi antrenori să apese butonul. Laila a ales să meargă în echipa formată din Horia Brenciu&Theo Rose. Va invitam sa vizionati mai jos un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 2 online 15 septembrie 2023.