Camera 609: Lasa-ma Imi Place Episodul 2 – 1 Septembrie 2023

camera 609 serial romanesc 2023 reluare integral
Viața lui Victor se complică in camera 609 lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 2 de pe 1 septembrie 2023 după ce află rezultatul testului prenatal, iar Eva nu îi acceptă cererea în căsătorie. Victor și Eva află rezultatele analizelor, totodată situația se complică, deoarece bunica lui Victor nu concepe ca acesta să nu se căsătorească cu Eva. De asemenea, Vlady continuă să lupte pentru moștenire. Vezi mai jos reluarea serialului.

Florentina intră peste Vlady în cameră în cămașă de noapte. Vlady se face că doarme, însă tânăra încearcă să-l seducă. Vlady îi refuză avansurile. Dă vina pe o durere de cap. Florentina nu e sigură că acesta e motivul și îi pune la îndoială abilitățile sexuale. Vlady îi spune că ar vrea să se păstreze până la căsătorie. Nu vrea să se grăbească, ci să se bucure de fiecare etapă a relației. Florentina este sceptică, dar acceptă.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 2 de pe 1 septembrie 2023

Victor rememorează momentele petrecute cu Eva și nu aceptă că el este tatăl copilului. Amândoi credeau că nu s-a întâmplat nimic în noaptea respectivă. Îi propune să plătească pentru avort, dar Eva îi spune că nu are această opțiune, fiind deja e în trei luni jumătate. Lui Victor îi vine greu să creadă că Eva nu a știut că e însărcinată, însă Doina intervine în discuție. Victor e sceptic în ceea ce privește așteptările Evei și ale familiei ei. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 2 de pe 1 septembrie 2023.

Doina consideră că Victor a păcălit-o pe Eva și îi cere să fie responsabil. Bunica și mama lui Victor ajung împreună cu Diana și Felicia la biroul pentru a-i face o surpriză tânărului, dar ajung chiar în mijlocul discuției dintre Eva și Victor.

Bunica și mama intră peste ei. Doina este cea care le spune de ce se află acolo. Pe bunica lui Victor o bucură vestea. Violeta nu acceptă situația și propune să facă un test prenatal, pe care Doina îl acceptă.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 2 de pe 1 septembrie 2023, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Bunica lui Victor îi cere să-și facă datoria și să se căsătorească cu Eva, pe care o consideră simpatică. Totodată consideră că Victor trebuie să-i spună adevărul Dianei, însă intervine Violeta care găsește o scuză pentru a amâna compromisul pe care îl aveau. Violeta nu vrea să se afle de sarcină până nu au rezultatele analizelor. În așteptarea rezultatelor analizelor, Violeta și Doina pun la îndoială identitatea copilului. Amândouă ajung să se îndoiască de faptul că Victor este tatăl copilului Evei. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 2 online 1 septembrie 2023.

Șoferul de taxi care le conduce pe Doina și pe Eva la clinică pentru a afla rezultatul analizelor este același care i-a condus pe Eva și pe Victor în noaptea în care au conceput copilul.

În timp ce Doina și Violeta discută aprins, medicul îi anunță că Victor este tatăl copilului Evei. Bunica consideră încheiată discuția, Victor fiind nevoit să se căsătorească cu Eva. Este de părere că trebuie să-și asume responsabilitatea și îl roagă să o facă pentru bunicul lui. Eva nu este de acord să se căsătorească cu un bărbat pe care nu-l cunoaște.

Violeta îi dă vestea despre copil lui Segiu. Acesta îi prezintă ideea unui contract prenupțial care să îl ajute pe Victor să divorțeze după nașterea copilului. Astfel vor câștiga și moștenirea, iar apoi Victor poate rămâne cu Diana, dacă asta își dorește. Ulterior, telespectatorii află că, inițial, Victor refuză planul părinților, deoarece nu vrea să-i facă Dianei ceea ce i-a făcut lui Iulia. Violeta este de părere că Diana o să înțeleagă situația.