Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 1 din 2 Septembrie 2023

chefi la cutite sezonul 12 episodul 1 de pe 2 septembrie 2023
În prima ediție din emisiunea Chefi la cutite sezonul 12 episodul 1 de pe 2 septembrie 2023, Irina Fodor a făcut un anunț neașteptat despre jocul de amuletă. De asemenea, chef Sorin Bontea a fost „atacat” de colegii săi. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii Chefi la cuțite. Emisiunea a revenit pe micile ecrane cu sezonul 12 care aduce surprize de proporții. În prima ediție difuzată pe 2 septembrie 2023, Irina Fodor i-a luat prin surprindere pe jurați cu o veste neașteptată.

Chef Florin Dumitrescu a ținut să evidențieze că el a avut cele mai puține amulete în sezonul 11, dar speră să nu se mai repete. În același timp, chef Sorin Bontea și-a întrerupt colegul spunând că abia așteaptă să câștige și sezonul 12. Cei doi jurați nu au stat prea mult pe gânduri, încercând să își „atace” colegul de platoul în glume cu replici savuroase. De altfel, gesturile neașteptate nu au întârziat să apară.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 1 de pe 2 septembrie 2023

Oase a făcut show de zile mari la degustare și i-a ținut în suspans pe jurați în prima ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 2 septembrie 2023. Invitatul special și-a spus părerea despre preparatele pe care le-a gustat. Prima ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 2 septembrie 2023 îl aduce pe Oase în centrul publicului. Invitatul special a avut o sarcină dificilă. Acesta a fost nevoit să aleagă câștigătorul jocului de amuletă.

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Iosif Ștefănescu au făcut cele mai savuroase preparate pentru a-l impresiona pe Oase. Cei patru au scos din dotare toate strategiile pentru a pune mâna pe noul avantaj, însă verdictul final îi aparține chiar invitatului special. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 1 online 2 septembrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Înainte de a începe degustarea, Irina Fodor a explica regulile show-ului culinar. Invitatul special a fost informat cu privire la faptul că amuleta ar putea merge în seif, dacă alege preparatul lui chef Iosif Ștefănescu. Încă din primele momente, Oase a reușit să facă show la degustare și să-i țină în suspans pe chefi. Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Iosif Ștefănescu au fost atenți la fiecare reacție a lui.

Oase a avut o misiune grea în prima ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 2 septembrie 2023. Invitatul special a desemnat câștigătorul jocului de amuletă. Iată cine a obținut miza uriașă. Prima ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 2 septembrie 2023 a adus primul joc de amuletă pe micile ecrane ale telespectatorilor. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au rămas uluiți când au aflat noul avantaj.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 1 reluare 2 septembrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Jurații show-ului culinar au „luptat” din greu pentru a pune mâna pe miza uriașă. Aceștia s-au gândit în detaliu la modul în care l-ar putea impresiona pe Oase, degustătorul special din această seară. Tachinările și replicile acide dintre chefi au fost nelipsite de pe platoul de filmare. Mai mult, cei trei au avut o presiune mare pe umeri când au aflat că trebuie să gătească alături de chef Iosif Ștefănescu..

Deși proba jocului de amuletă a fost una dificilă, chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu s-au descurcat de minune. De altfel, emoțiile au început să apară la degustarea preparatelor. Invitatul special i-a ținut în tensiune pe cei patru chefi până a dat verdictul final. În cele din urmă, acesta a declarat că preparatul lui chef Sorin Bontea l-a impresionat cel mai mult, iar prima amuletă din sezonul 12 Chefi la cuțite merge la el. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 1 online 2 septembrie 2023, integral..

După ce a dat verdictul mult așteptat, Oase a mers în culisele show-ului culinar unde a făcut câteva glume despre preparatul lui chef Cătălin Scărlătescu. În plus, invitatul special a fost „atacat” de cei doi jurați care n-au pus mâna pe avantaj.


error: Nu copiați de pe acest site!