Camera 609 Sezonul 2 Episodul 4 Online 2 Februarie 2024

camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 4 de pe 2 februarie 2024
Doru și Marius sunt arestați, iar Diana se întoarce la firma Pop, in camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 4 online 2 februarie 2024. Eduard este întâmpinat de un Victor foarte vesel. Bărbatul se bucură pentru Victor și Eva. „Bunicul tău ar fi fost foarte mândru de tine”, îi spune Eduard. Bărbatul nu-și găsește cuvintele pentru a-i spune adevărul despre boala sa. Acesta îi promite Elisabetei că-i va spune adevărul după nuntă. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 4 complet 2 februarie 2024.

Eva se pregătește să meargă cu Victor la cursul prenatal. aceasta își face o sumedie de gânduri cu privire la viitorul copilului.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 4 de pe 2 februarie 2024

Marius îi spune lui Victor că și-a deschis propria afacere, iar tânărul este de acord să îi acorde mai mult timp liber. Între timp, Eva îl sună pentru a-i spune că s-a anulat cursul prenatal. Cei doi planifică să-și petreacă ziua împreună. Și Doru încearcă să fie mai profesional la locul de muncă. Totodată, îl anunță pe Vlady că și-a deschis o afacere împreună cu Marius și că v-a lipsi mai mult de la serviciu. „Dacă-ți iese, te muți de aici?” îl întreabă Vlady. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 4 de pe 2 februarie 2024.

Doina le spune Adinei și Marei că a văzut că Violeta a fost sunată de Diana: „Violeta m-a mințit!” „De ce s-o fi sunat Diana pe Violeta?” se întreabă fetele. Eva le întrerupe, deoarece se pregătește să se întâlnească cu Victor.

Flory și Vlady se pregătesc să plece la cursul prenatal. Flory se supără că Doru nu este nici de această dată la serviciu.

Victor o întreabă pe Eva ce o să se întâmple cu jobul de la spital, acum că lucrează la firma de arhitectură. „O să merg să vorbesc cu el în persoană”, tânăra îi este recunoscătoare medicului pentru că i-a fost alături în momentele dificile. Sunt întrerupți de Flory și Vlady și de Elisabeta. Bunica se oferă să îi învețe să le facă baie copiilor. La cursul acesteia, cel mai bine se descurcă Flory, uimindu-i pe toți. „Se pare că nu suntem atât de pregătiți pe cât credeam”, spune Victor.

Doru și Marius merg să vadă spălătoria. Marius este curios de ce vinde proprietarul afacerea. Doru bate palma, iar Marius este cel care semnează contractul.

Adina și Mara le fac o vizită pentru a vedea noua afacere. Tinerii sunt entuziasmați pentru noul lor proiect. Fetele le mai acordă o șansă, doresc doar să le lase să decoreze locul.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 4 de pe 2 februarie 2024, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Eva pleacă la spital pentru a vorbi cu Victor Popescu. Aceasta află de la Flory că este ziua medicului și dorește să-i ia un cadou. Eva își dă demisia, iar vestea îl ia prin surprindere pe medic: „Cred că e cel mai bine pentru toată lumea.” Aceasta îi oferă și cadoul și îi spune că „nunta merge înainte”.

„Sper să-ți fie bine. Să vă fie bine”, îi spune el. Medicul îi mărturisește că și el a trecut printr-o situație asemănătoare, căsătorindu-se deoarece partenera lui a rămas însărcinată: „Uneori rămâne în relații doar de dragul copilului. Dacă acolo nu sunt sentimente reale, n-o să iasă nimic bun.” Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 4 online 2 februarie 2024.

Eduard îi face o vizită Doinei și o ajută la realizarea unei comenzi importante. Femeia este supărată pe fiicele ei că au lăsat-o singură tocmai în aceste momente.