Camera 609 Sezonul 2 Episodul 9 Online 8 Martie 2024

camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 9 de pe 8 martie 2024
Victor află de intențiile lui Dragoș la camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 9 online 8 martie 2024, iar Eva găsește o poză ruptă cu fosta lodognica a lui Victor. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 9 complet 8 martie 2024.

După ce aranjează obiectele în casa noua a Evei și a lui Victor, Doina se întreabă dacă cei doi se vor supăra că ele au intrat prin efracție în casa lor. Violeta menționează că are o cheie de la casa lor

,,Cheia la care i-ai făcut tu copie la cheia băiătului tău fără să știe!”, îi spune Doina, Violetei

Cele două încep o discuție mai aprinsă, după ce Violeta îi spune Doinei că ar putea să facă curat la cei doi acasă că are mai multă experiență.

Mara și Damian au ieșit la cafea împreună. După ce chelnerul îi aduce Marei o comandă greșită, acesta se răștește la el. Mara îi spune că nu este nevoie să schimbe cappuccino-ul cu flat white, dar reacția lui Damian față de chelner o pune pe Mara într-o situatie jenantă.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 9 de pe 8 martie 2024

Marius îi spune Marei că dorește ca ea să fie fericită și ca noul ei iubit să se comporte într-un mod frumos cu aceasta.

Mara îl întreabă de unde știe că are un iubit, iar Marius îi spune că a aflat de la Doru. Discuția celor doi este întreruptă de către Victor, care îl întreabă dacă se simte bine. Marius îi mărturisește că nu, deorece Mara și-a făcut un nou iubit. Victor îi spune că îl știe pe Damian, noul iubit al Marei. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 9 de pe 8 martie 2024.

Doru este încântat că va lucra împreună cu Dragoș, iar acesta îi spune că are o misiune pentru el. ,,Vreau să găsești ceva în casă la Victor, contractul prenupțial’’, este misiunea dată de Dragoș pentru Doru. Dragos vrea să îi dea o recompensă cu trei zerouri, dar Doru crește si spune că vrea patru. Cei doi cad de comun acord și bat palma.

Victor este neliniștit că firma lui, Pop Concept, a pierdut bani și nu înțelege cum s-a putut întâmpla una ca asta. Acesta vrea să facă o ședință cu toti oamenii din firmă, inclusiv, Vlady.

,,Doamne Dumnezeule, trebuia să îmi dau seama că asta o să se întâmple cu dementul ăla la conducere!”, îi mărturisește Victor, secretarei lui.

Doru se furișează în casa lui Victor, pentru a îndeplini misiunea pe care o are pentru Dragoș. După ce Doru este speriat de Marius, acesta îi spune planul că trebuie să găsească anumite documente în casă. Marius nu este de acord cu planul lui Doru.

Dragoș face o vizită fetelor, Diana și Felicia, cu un plic plin de bani. Acesta le spune că a fost ușor să sustragă bani cât timp era Vlady la conducerea firmei, dar acum, Victor s-a întors. Dragoș spune că are un plan pentru a face rost de contractul dintre Eva și Victor.

În timp ce, despacheta lucrurile în noua lor casă, Eva dă peste o fotografie cu Victor ruptă. Fața fostei logodnice era ruptă din poză, iar pe spate scria ,,Victor & Iulia 2019’’. Între timp Victor își face apariția, si Eva ascunde poza pe jumătate ruptă. Victor primește un telefon că unchiul Eduard se simte rău.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 9 de pe 8 martie 2024, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Adina îi spune Marei despre ultima aventură cu Doru, iar aceasta o întreabă ce se mai întâmplă între ea și Damian. Mara nu apucă să-i spună, deoarece Doina își face apariția și o întreabă cum merge cu Damian, după ce a ascultat toata conversația lor la ușă. Doina le bagă la interagotoriu pe cele două, iar prima este Adina. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 9 online 8 martie 2024.