Te Cunosc De Undeva Sezonul 20 Episodul 4 Online 9 Martie 2024

te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 4 de pe 9 martie 2024

Alexia Țalavutis și Dima Trofim au pus în scenă două momente din musicalul „Cabaret” la te cunsoc de undeva sezonul 20 episodul 4 online 9 martie 2024. Concurenții au reușit să impresioneze, iar comentariile juraților au fost pe măsură. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 4 online 9 martie 2024..

Alexia și Dima au dat startul unei gale spectaculoase cu o transformare „cu de toate”. Concurenții de la Te cunosc de undeva! sezonul 20 au profitat de orice moment liber pentru a repeta, chiar și noaptea, în mașină, pentru a reuși să pună în scenă nu unul, ci două momente extrem de grele din musicalul „Cabaret”.

Acestia au adus pe scena Te cunosc de undeva! sezonul 20 o poveste desprinsă din cluburile de noapte interbelice, îmbibate din fum și cu parfumul dansatoarelor de cabaret. Cei doi concurenți au dat o lecție de actori, muzică și dans și au reușit să redea spectacolul care se joacă pe Broadway în prezent. Încă de când au intrat pe scenă, cei doi au surprins cu apariția lor atât jurații, cât și pe cei din public au privit uluiți momentul de cabaret. A fost o adevărată desfășurare de forțe, iar la final, Alexia și Dima au primit numai laude pentru ce au reuși să facă pe scenă.

Te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 4 de pe 9 martie 2024

Ruleta le-a pregătit o surpriză de zile mari Ilonei Brezoianu și lui Flroin Ristei cu o trasnformare colorată precum un curcubeu și dulce ca o bezea. Pe cât de pastelată și aparent inofensivă, referința a scos toți „demonii” din cei doi concurenți de la Te cunosc de undeva! sezonul 20 care au avut mici discuții în contradictoriu la repetiții.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei nu au avut o misiune ușoară, în cea de-a patra gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 9 martie 2024. Actrița a fost nevoită să se transforme în idolul unei generații, Taylor Swift, apreciată ca fiind printre cei mai de succes cântăreți live din istorie.

În același timp, Florin Ristei a intrat în pielea lui Brendon Urie, solistul trupei rock Panic! at the Disco, cunoscut pentru ambisul vocal care se întinde pe patru octave.

Ilona a avut parte și o accidentare dureroasă în timpul repetițiilor și chiar a izbuncit în plâns. „Mi-era ciudă că nu putem să facem încă o dată momentul, simțeam că trebuie să mai facem un pic. Eu m-am bazat foarte mult pe repetiția asta la platou”, și-a explicat concurenta reacția. Deși s-a lăsat cu discuții aprinse și lacrimi amare, pe scenă, Ilona și Ristei au reușit o transformare de zile mari. Vezi mai jos te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 4 online 9 martie 2024..

Connect-R și Shift au avut o misiune dificială în a patra gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 9 martie 2024. Concurenții și-au pus sufletul pe tavă, învăluiți în parfumul și gloria, celebrei Aretha Franklin.

Ruleta le-a oferit o provocare de zile mari lui Connect-R și Shift. Pe lângă faptul că au primit un nou travesti, cei doi au fost nevoiți să intre în pielea legendarei Aretha Franklin.

Debutul noului sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 4 online 9 martie 2024 poate fi vazut mai jos, in reluare

Cu toate acestea, ei au fost extrem de încântați de personaj și au reușit să aducă pe scena Te cunosc de undeva! sezonul 20 energia și spiritul cântăreței de talie mondială.

Cu doar un pian, și un microfon, o geantă și o blană au făcut un adevărat spectacol, pe care toți cei prezenți în platou l-au privit cu admirație. Refrenul (You Make Me Feel Like) A Natural Woman a fost fredonată la unison și a ridicat publicul în picioare. Mai jos puteti viziona integral prima editie a noului sezon din emisiunea te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 4 de pe 9 martie 2024..