Chefi La Cutite Sezonul 11 Episodul 14 Reluare 25 Aprilie

chefi la cutite sezonul 11 episodul 14 de pe 25 aprilie 2023
În seara aceasta la chefi la cutite sezonul 11 episodul 14 complet 25 aprilie 2023 preselecțiile continuă cu momente speciale: jurații se întâlnesc cu campionul mondial la canoe, Cătălin Chirilă. Iar în arena amuletei, invitata la degustare este Nico, artista pregătită să le ofere un mini-recital celor trei Chefi la momentul verdictului.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 14 complet 25 aprilie 2023

În această seară, jurații vor avea parte de o întâlnire memorabilă: Cătălin Chirilă, campionul mondial la canoe, vine să gătească în bucătăria show-ului culinar. ”La fel cum performez în canoe, vreau să cred că pot deveni și un bucătar iscusit. Mi-am dat toată silința cu acest preparat și sper să le placă Chef-ilor”, a declarat sportivul care a scris istorie pentru România la Campionatele Mondiale de la Halifax.

Tot în seara aceasta, jocul de amuletă le va aduce o nouă provocare Chef-ilor, iar farfuriile vor intra în atenția unei invitate la degustare care se va lăsa încântată, dar îi va și încânta pe maeștrii bucătăriei: Nico vine la Chefi la cuțite pentru a decide câștigătorul amuletei, artista oferindu-le un mini-recital juraților, la momentul verdictului. În aceeași ediție, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor descoperi în premieră reprezentarea lor sub forma… unor figurine de acțiune, care vor avea un rol important în acest sezon al show-ului culinar. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla în această seară, la a1, de la 20:30. Vezi mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 11 episodul 14 integral 25 aprilie 2023.

În episodul 14 sezonul 1 a emisiunii Chefi la cutite, difuzată pe 25 aprilie 2023, am putut s-o cunoaștem pe Irina Maria Iancu, o fetiță în vârstă de 7 ani care a reușit să îi surprindă din plin pe jurați.

Deși are doar 7 ani, fetița este pasionată de bucătărie și și-a luat inima în dinți pentru a veni la emisiune și pentru a demonstra că pasiunea pentru gătit nu ține cont de vârstă. Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, aceasta a decis să pregătească un pandișpan cu vișine.

Emisiunea chefi la cutite 25 aprilie 2023 sezonul 11 episod 1, poate fi vazuta mai jos

Când farfuriile au fost gata au fost trimise la degustare. Cea mică s-a amuzat din plin atunci când a văzut ce cred chefii despre farfuria ei. Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția cea mică, fără pic de emoții. Vezi mai jos reluarea emisiunii chefi la cutite sezonul 11 episodul 14 din 25 aprilie 2023.


kepenk tamiri -
twitch viewer bots