Chefi La Cutite Sezonul 11 Episodul 33 de pe 7 Iunie 2023

chefi la cutite sezonul 11 episodul 33 de pe 7 iunie 2023
Lupta continuă, în această seară la chefi la cutite sezonul 11 episodul 33 de pe 7 iunie 2023, cu aceeași presiune enormă a dublei eliminări. Așadar, eforturile celor trei tabere de a obține victoria sunt cu atât mai mari acum, când s-a intrat în mult temuta etapă care trimite acasă câte doi concurenți la finalul ediției, iar competiția se apropie cu pași mari de semifinală. ”Azi intrăm în battle-ul 12, mai e puțin până la semifinală, iar eu mi-aș dori, din tot sufletul, să câștig toate confruntările rămase”, a declarat Chef Scărlătescu.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 33 complet 7 iunie 2023

”Echipa mea trebuie să facă în așa fel încât să gătească bine, ca să câștigăm battle-ul, pentru că n-am mai obținut o victorie de ceva vreme”, a spus Chef Bontea. ”Battle-ul 12 este foarte important în economia întreagă a acestui sezon, pentru că mai avem puține battle-uri și intrăm în semifinale. Deci n-aș vrea să pierdem prea mulți oameni. Așa că trebuie să câștigăm!”, a punctat Chef Dumitrescu.

Urmează, așadar, o bătălie crâncenă în bucătăria Chefi la cuțite: Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu aruncă-n joc două amulete grele simultan. Va fi cutremur la bancurile de lucru, iar tensiunile nu vor lipsi nici la aflarea rezultatului. Dar decizia îi aparține juriului – iar în această seară, invitații la degustare sunt sportivi triatloniști, spirite competitive cu o disciplină de fier și ambiție de campioni. Vezi mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 11 episodul 33 integral 7 iunie 2023.

”Chiar înainte de cel de-al 12-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11, Sorin Bontea a folosit amuleta ce i-a permis să facă un schimb de concurenți. Mișcarea lui i-a luat prin surprindere pe mulți, în ediția 33 din 7 iunie 2023. Chefii s-au întâlnit cu echipele lor și s-au pregătit pentru o nouă confruntare. Înainte de-a afla ce temă de gătit aduce cel de-al 12-lea battle, Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă ce i-a permis să facă un schimb de concurenți.

Ediția trecută a adus o dublă eliminare și o lovitură grea pentru două dintre echipe. Sorin Bontea l-a pierdut pe Florin Borșaru, în timp ce Florin Dumitrescu a pierdut-o pe Mariana Zinner.

Emisiunea chefi la cutite 7 iunie 2023 sezonul 11 episod 33, poate fi vazuta mai jos

Cătălin Scărlătescu a decis să folosească o amuletă puternică în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1. Juratul a „lovit” în echipele adverse în cel mai neașteptat mod posibil. Sorin Bontea a început ediția 33 în forță cu folosirea unei amulete ce i-a permis să folosească puterea a două amulete utilizate deja de rivalii săi. Nu a durat mult și Cătălin Scărlătescu a decis să „lovească” și el cu o amuletă periculoasă, chiar înainte ca Gina Pistol să anunțe care este tema de gătit pentru cel de-al 12-lea battle. Vezi mai jos reluarea emisiunii chefi la cutite sezonul 11 episodul 33 din 7 iunie 2023.

În ediția 33 a show-ului Chefi la cuțite sezonul 11 s-a jucat amuletă după amuletă, chiar înainte ca Gina Pistol să anunțe ce temă de gătit a pregătit pentru cel de-al 12-lea battle.