Lectii De Viata Sezonul 8 Episodul 3 de pe 7 Iunie 2023

lectii de viata sezonul 8 reluare 2023 integral
În episodul de azi in lectii de viata sezonul 8 episodul 3 ostatica aflăm povestea lui Nistor Turescu, un angajat al unei bănci căsătorit cu Mirela, o femeie mereu nemulțumită de veniturile și statutul social al soțului ei. Știind că el o adoră, femeia își face de cap cu alt bărbat, mai tânăr și, aparent, mai potent financiar.

Numai că, ea ajunge în scurt timp să-l întrețină pe noul iubit, tocmai pe spinarea soțului. Nistor face eforturi colosale pentru a susține capriciile soției, care inventează mereu metode de a-l stoarce de bani. Ba merge până într-acolo încât complotează cu iubitul ei să-l amenințe pe Nistor să jefuiască banca la care lucrează.

Lucrurile se complică pentru soțul iubitor, care cade în capcana propriei iubiri.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 3 online integral

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Lectii De Viata”. Lectii de viata sezonul 8 episodul 3.

Lecții de viață este un serial difuzat pe pro ce a avut premiera pe 30 martie 2015 și a cumulat 8 sezoane. Serialul Lecții de viață tratează în fiecare episod câte o poveste dramatică a unei familii, prezentând inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă și pe care, de cele mai multe ori, își doresc să o țină departe de ochii lumii. În serialul Lecții de viață se pot regăsi mulți tineri, și nu numai, care se confruntă cu fel și fel de situații tragice specifice sau, din contră, atipice pentru vârsta lor. Emoțiile, trădările, intrigile, suspiciunile, pasiunile, iubirile, dezamăgirile sunt ingredientele de bază ale serialului și pot constitui, fără îndoială, adevărate lecții de viață pentru privitori. Urmărește aici pe site episoadele integrale, dar și cele mai dramatice și pline de suspans momente din serialul Lecții de viață.

În fiecare episod este prezentată drama unor oameni obișnuiți. Acțiunea diferă de la un episod la altul, astfel că fiecare episod prezintă o situație diferită inspirată din viața reală, la care participă personaje interpretate de actori români.

“Povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor, vor fi prezentate in noul format, „Lectii de viata”.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 3 online poate fi urmarit mai jos 

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”