Chefi La Cutite Sezon 12 Episodul 24 de pe 10 Octombrie 2023

chefi la cutite sezonul 12 episodul 24 de pe 10 octombrie 2023
Urmează o bătălie crâncenă în bucătăria de la chefi la cutite sezonul 12 episodul 24 de pe 10 octombrie 2023, cu doar patru ediţii înainte de semifinala sezonului 12. Va fi cutremur la bancurile de lucru, când Irina îi va anunţa că au la dispoziţie nu mai mult de o oră pentru a pregăti trei feluri de mâncare: un starter, main course şi desert, desigur, pe o temă anume. Iar cum în bucătăria Chefi la cuţite lucrurile nu sunt niciodată simple, cele 12 ingrediente vor fi şi ele foarte bine gândite. Vezi acum mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 12 episodul 24 de pe 10 octombrie 2023 complet

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 24 de pe 10 octombrie 2023

Sezonul 12 Chefi la cuțite începe, așadar, în forță: noua amuletă încinge spiritele încă de la startul competiției, anunțând un sezon savuros, în care confruntările pe echipe vor fi cu atât mai dificile și spectaculoase. ”Amuleta asta e diabolică!”, a exclamat unul dintre Chefi. Fiecare dintre cei trei jurați intră în competiție cu o miză grea.

Tot in seara aceasta, lupta pentru prima amuletă îi va pune la grea încercare pe cei trei jurați, care inaugurează sezonul 12 gătind preparate cu tot atâtea ingrediente. Proba celor 12 ingrediente va declanșa o întrecere în strategii și rețete, din competiție nelipsind cel de-al patrulea Chef invitat, conform regulii introduse sezonul trecut. Astfel, toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către competitorii invitați, vor fi depozitate într-un seif, acesta reprezentând premiul care va reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale dinainte de confruntările pe echipe. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 24 online 10 octombrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Spectacolul culinar va fi cu atât mai incitant cu cât în platoul Chefi la cuțite își va face apariția Rikito Watanabe, noul asistent la Chefilor. El le va fi acestora aproape atât la probele pentru amulete, cât și la jocurile din camera de relaxare a Chefilor, dovedindu-se sursa multor situații comice pe parcursul emisiunii. De partea cealaltă, în platoul preselecțiilor, prima rundă a jurizărilor pe nevăzute va aduce concurenți cu povești emoționante și preparate inedite, dar și vizite speciale. În seara aceasta, fostul jucător de baschet Virgil Stănescu va găti pentru jurați, momentul verdictului fiind un prilej de discuții savuroase.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vin să dea gust televiziunii cu o competiție gastronomică și mai condimentată, în sezonul 12 Chefi la cuțite.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 24 reluare 10 octombrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Cei trei maeștri ai gastronomiei și-au ascuțit cuțitele, și-au pregătit cloșurile și lansează invitația acestei toamne, din septembrie, la a 1: ”Hai la masă, România!”, la un nou sezon Chefi la cuțite cu concurenți surprinzători, invitați neașteptați și bucate alese… în cele mai generoase porții.

Pentru că de data aceasta, show-ul culinar prezentat de Irina Fodor are o premieră maraton cu 5 ediții consecutive: sâmbătă și duminică, luni, marti si miercuri, de la ora 20:30, iar în următoarele săptămâni show-ul culinar fiind difuzat în fiecare duminică, luni, marți și miercuri. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 24 online 10 octombrie 2023, integral..