Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 2 Online 3 Septembrie

chefi la cutite sezonul 12 episodul 2 de pe 3 septembrie 2023

Alexandru Bunea este concurentul care i-a surprins pe jurati la chefi la cutite sezonul 12 episodul 2 online 3 septembrie 2023 cu povestea lui de campion în a doua ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 3 septembrie 2023. Chef Sorin Bontea a făcut dezvăluiri uluitoare legate de sport. Cea mai nouă ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 3 septembrie 2023 îl aduce pe Alexandru Bunea în fața telespectatorilor. Concurentul are 34 de ani, vine din București și de profesie este antrenor fitness, campion național la powerlifting și bucătar.

Sportivul a venit la show-ul culinar susținut de soția lui. Acesta s-a decis să-i impresioneze pe jurați cu un aperitiv special: „Ziua gătesc, de la prânz până seara sunt antrenor, sportiv de performanță”.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 2 de pe 3 septembrie 2023

Acesta își dorește să ajungă în echipe pentru că reușește să dea gust mâncării, iar acest lucru reprezintă un atu în battle-uri. De asemenea, acesta a reușit să impresioneze din prima clipă cu platingul farfuriei sale. Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au fost uimiți când au aflat ce sport practică Alexandru Bunea. Concurentul a reușit să-i cucerească pe jurații cu povestea lui, dar și cu preparatul senzațional.

Irina Fodor a pus în joc o miză uriașă pentru cel de-al doilea joc de amuletă din sezonul 12 Chefi la cuțite, difuzat pe 3 septembrie 2023. De asemenea, jurații au rămas surprinși când au văzut cine vine să gătească alături de ei. Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au avut parte de o nouă provocare la cel de-al doilea joc de amuletă din sezonul 12 Chefi la cuțite, care a fost difuzat pe data de 3 septembrie 2023. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 2 online 3 septembrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Irina Fodor a pășit în bucătăria show-ului culinar cu o veste la care nimeni nu se aștepta. Așadar, prezentatoarea TV a pus în joc o miză foarte periculoasă ce poate schimba destinul luptei în battle-uri. Înainte ca chefii să afle marele avantaj, Roxana Blenche și-a făcut apariția în platoul emisiunii. Jurații s-au bucurat foarte tare să o revadă și să gătească alături de ea pe micile ecrane ale telespectatorilor.

Cel de-al doilea joc de amuletă aduce surprize mari pentru jurații show-ului culinar și Roxana Blenche. Miza este una impresionantă, iar cel care va da verdictul final este chiar Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Călin Vasile Radu și Angela Radu sunt pensionarii cu o viață de film și o iubire de o jumătate de secol care au impresionat chefii cu frafuria lor, în a doua ediție a sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 3 septembrie 2023. Călin Vasile Radu (67 de ani) și Angela Radu (67 de ani) sunt pensionarii care au venit din Cluj pentru a participa în sezonul 12 Chefi la cuțite. Cei doi au impresionat încă de la prima apariție cu felul carismatic și povestea lor de dragoste.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 2 reluare 3 septembrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Concurenții au pășit în bucătăria show-ului culinar împreună. Aceștia și-au dorit să-i impresioneze pe jurați cu farfuria lor, lucru care s-a întâmplat în a doua ediție a emisiunii. Cei doi au decis să atragă toate privirile cu preparatul său. Așadar, s-au decis să facă o omletă colorată, așa cum au văzut pe internet. Deși au avut emoții când au ajuns în bucătărie, aceștia s-au descurcat de minune.

În timp ce se afla la bancul de lucru, Călin Vasile Radu a vorbit cu mare drag despre femeia care îi este alături de jumătate de secol. Pensionarul a avut numai cuvinte de laudă despre soția lui. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 2 online 3 septembrie 2023, integral..