Chefi La Cutite Sezonul 13 Episodul 2 de pe 19 Martie 2024

chefi la cutite sezonul 13 in reluare integral

Tatiana Gaman se numără printre concurenții care au trecut pragul noului sezon Chefi la cutite sezonul 13 episodul 2 de pe 19 martie 2024. Aceasta a reușit să-i impresioneze pe chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki cu preparatul său reinterpretat. Vizionati aici mai jos noul sezon din chefi la cutite sezonul 13 episodul 2 de pe 19 martie 2024 complet..

Tatiana Gaman are 39 de ani, s-a născut în Siberia și provine dintr-o familie de ofițeri. Concurenta s-a mutat în România la vârsta de 19 ani, iar de 20 de ani se află pe meleaguri românești unde și-a găsit și sufletul pereche.

„M-am născut la – 50 de grade Celsius în luna martie, am locuit 8 ani în Rusia. În anii `90, părinții mei s-au reîntors în Republica Moldova. Am făcut liceul. Iubesc România, aici mi-am întemeiat o familie, am o fetiță de un an și 10 luni. Sunt o mămică fericită și o soție mult mai fericită”, le-a povestit tânăra celor patru chefi.

În a doua ediție din Chefi la cuțite de pe 19 martie 2024, Tatiana Gaman a dezvăluit că este de profesie antrenor de fitness. Aceasta ajută oamenii să ducă un stil de viață sănătos și să se mențină în formă.

Chefi la cutite sezonul 13 episodul 2 de pe 19 martie 2024

Premieră la Chefi la cuțite! Irina Fodor a anunțat o amuletă puternică în ediția 2 din sezonul 13 de pe 19 martie 2024. Entuziasmul chefilor a dispărut rapid când s-a aflat ce trebuie să gătească. Iată cine va degusta preparatele lor.

Jurații au parte de o premieră în istoria show-ului culinar. Este vorba despre un avantaj care nu s-a mai dat niciodată. Chef Alexandru Sautner, chef Ștefan Popescu, chef Richard Abou Zaki și chef Orlando Zaharia au rămas cu gurile căscate la aflarea veștii. Nu ratati editia celui mai nou sezon al emisiunii a chefi la cutite sezonul 13 episodul 2 online 19 martie 2024, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Deși au pășit în platoul emisiunii mai pregătiți ca niciodată să impresioneze degustătorul și să plece acasă cu amuleta, entuziasmul chefilor a dispărut rapid când au aflat despre tema jocului.

„O să fie o bătaie crâncenă!”, a spus chef Orlando Zaharia.

Jelo Husni este sirianul care a venit în sezonul 13 Chefi la cuțite cu o poveste impresionantă de viață și un preparat spectaculos. În ediția 2 a show-ului culinar de pe 19 martie 2024, concurentul le-a povestit chefilor despre cum a ajuns ilegal în România.

Sirianul a pășit timid în fața chefilor, așteptând un verdict din partea lor în ceea ce privește preparatul său. Înainte de a discuta despre rețeta cu care s-a prezentat în preselecții, chef Richard Abou Zaki și-a dorit să afle cum a ajuns bărbatul din Siria în România.

Cu zâmbetul pe buze și foarte sincer, Jelo Husni le-a spus juraților că are o poveste lungă și grea în spate. Se pare că bărbatul a ajuns ilegal pe meleagurile românești, după ce a izbucnit războiul din Siria.

Noul sezon din emisiunea chefi la cutite sezonul 13 episodul 2 reluare 19 martie 2024 poate fi vizionat mai jos, in reluare

Romică Țociu a analizat în detaliu cele patru preparate ale juraților din ediția 2 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 19 martie 2024. Actorul a dat verdictul final, fără să țină în suspans chefii, rostind numele celui care a câștigat amuleta puternică.

Jurații au făcut tot ce au putut pentru a-l impresiona pe degustător. Actorului i-a fost dificil să ia o decizie, preparatele fiind pe gustu său. Acesta și-ar fi dorit să ofere avantajul tuturor, însă un singur chef se poate bucura de el. Mai jos poti vedea in reluare chefi la cutite sezonul 13 episodul 2 online 19 martie 2023, complet..

Romică Țociu a intrat cu entuziasm în platoul show-ului culinar pentru a-i cunoaște pe cei patru noi chefi. Fără pic de ezitare, actorul și-a spus părerea sinceră despre ei. Mai mult, degustătorul de astăzi a fost foarte încântat să-i întâlnească pe aceștia.

„Nu mai putem să-i fierbem mult în sos propriu pentru că sunt mulți concurenți care așteaptă să fie jurizați. Romică a fost un pic speriat, dar să nu-l certați”, a anunțat Irina Fodor.