Survivor Romania All Stars Epsiodul 28 de pe 19 Martie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

”Un ochi râdea, un ochi plângea. Parcă îmi doream să rămân, îmi doream să și plec”, mărturisește în această seară, Lola la survivor romania all stars episodul 28 de pe 19 martie 2024, după ce a câștigat duelul cu Oana Ciocan joia trecută. Se pare că fosta concurentă este regretată, însă, de alți membri ai tribului, având în vedere că Iancu spune: ”aș fi vrut să mai rămână Oana în competiție, am văzut-o peste alte Războinice”. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 28 integral 19 martie 2024.

De cealaltă parte, Faimoșii care încă nu știu ce s-a întâmplat la eliminare, așteaptă cu interes să afle rezultatul. ”Dacă a ieșit Oana este perfect, rămânem cu punctele noastre forte”, va admite Andrei Ciobanu. Se pare că starea de bine domnește în echipa lor după victoriile adunate, iar TJ Miles va remarca îmbunătățirile din ultima vreme: ”La început ne găteam toți singuri, acum suntem foarte uniți”.

Atmosfera pozitivă este completată și de un joc de adevăr sau provocare în tribul roșu, care se va lăsa atât cu mici mărturisiri, cât și cu o serie de momente amuzante. ”Ne-am descoperit, asta încercăm să facem, să ne cunoaștem”, va povesti, încărcat de energia bună, Andrei Ciobanu.

Cea de-a zecea săptămână a competiției aduce un joc de recompensă care le va oferi șansa concurenților să iasă din camp și să meargă la restaurant pentru o masă copioasă. Cine se va impune și se va bucura de câteva ore departe de normalitatea din junglă, urmează să descoperim.

Survivor romania all stars episodul 28 de pe 19 martie 2024

În timp ce Faimoșii se bucură de armonia din camp, Războinicii sunt destul de bulversați după plecarea Oanei Ciocan. Aceștia susțin că fosta lor coechipieră avea foarte mult potențial și regretă că a părăsit concursul.

Prima care a deschis subiectul despre Oana Ciocan este nimeni alta decât Lola Crudu, cea care a și scos-o din concurs. Aceasta declară că, deși nu își dorea să plece din competiție, are sentimente mixte după eliminarea iubitei lui Jador.

”Un ochi râdea, un ochi plângea. Parcă îmi doream să rămân, îmi doream să și plec”, a spus ea. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 28 online 19 martie 2024.

Și Iancu Sterp este supărat că Oana a plecat din concurs deoarece, susține el, era o concurentă puternică, cu mult potențial, care ar fi putut aduce puncte pentru echipa Războinicilor.

Acesta nu este singurul lucru care perturbă apele în tabăra Războinicilor. Alex Delea are o mică problemă cu declarațiile Alexandrei Ciomag, care și-a exprimat dorința de a părăsi competiția, din cauza rezultatelor slabe de pe teren.

„Din partea Alexandrei Ciomag, o mică minciunică, că ea ar fi vrut să plece acasă din cauza punctelor”, a spus Alex Delea.

În Tabăra Faimoșilor, lucrurile sunt aproape perfecte. Concurenții s-au așezat la masa pe care au pregătit-o împreună și se bucură de un prânz copios, înainte de probă. Totuși, Ana Pal lipsește din acest peisaj. Iată de ce!

După ce s-au așezat la masă și au început să mănânce împreună, TJ Miles a oferit un testimonial în cadrul căruia a vorbit despre marele absent de la prânz: Ana Pal. Aceasta, în timp ce coechipierii ei savurau cartofii abia gătiți, se plimba pe plajă, singură.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 28 in reluare 19 martie 2024 poate fi vizionat mai jos

TJ Miles: „Am încercat să o chem pe Ana Pal, dar e foarte retrasă.. Așa este ea. Dacă ea vrea să-și facă treaba în felul ei, nu poate nimeni să se supere pe ea. Așa este ea”.

După ce au mâncat, băieții au trecut la treabă! Zanni, TJ Miles și Andrei Ciobanu au construit o plută cu care să plece în larg ca să prindă pește.

Pe de cealaltă parte, în Tabăra Războinicilor există o mică controversă. Sorin este supărat deoarece Andrei Ciobanu a vorbit nepotrivit la adresa lui:

„Nu mă afectează asta! Eu nu vreau decât demnitate de bărbat, vreau să văd bărbăție. Vreau să vorbească în fața mea, nu pe la spate”, spune Sorin despre Andrei. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 28 online 19 martie 2024 complet.