Clanul – Sezonul 1 Episodul 10 – 21 Noiembrie 2022

clanul serial online pro tv 2022 reluare integral

Vezi aici mai jos serialul “Clanulsezonul 1 episodul 10 din 21 noiembrie 2022 online, mai jos.

Despre serialul „Clanul”, Antonii Mangov, Programming Director PRO TV a spus: „Cu fiecare producție, ne propunem să ajungem la nivelul următor. Aceasta este promisiunea noii noastre serii de ficțiune care va aduce o experiență incredibilă. O producție de calitate, cu o valoare cinematică, multiple locații de filmare, dar și cu numeroase scene de exterior, toate vor completa experiența CLANUL.”

„Sunt personaje cărnoase, care presupun compoziție actoricească, avem de la Bebe Măcelaru’, doar numele și deja te duci într-o zonă, înțelegi că e vorba de un capo di tutti capi, e un șef al mafiei, care are bineînțeles toată compelxitatea unui șef de mafie, dar e și un om de familie, un om care își întreține un clan și are mulți aliați și dușmani”, a declarat Anghel Damia Vezi aici mai jos pe site-ul nostru, serialul clanul episodul 10 online din 21 noiembrie.

Clanul sezonul 1 episodul 10 online 21 noiembrie 2022

Serialul „Clanul” prezintă conflictele dintre lumea mafiei și poliție și este bazat pe acțiunea serialulul turcesc de succes „Icerde”.

Clanul este o adaptare care va avea în centru o poveste captivantă, iar românii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Tensiunea va atinge cote înalte când poveștile de iubire vor condimenta eterna bătălie dintre bine și rău.

“Îmi place echipa, îmi place că am un rol care este destul de apropiat de mine și părerea mea este că îi fac față, fiindcă după atât timp îmi era frică să nu cumva să nu-i fac față rolului și programului de filmare. Abia aștept să văd ce urmează… Nici noi nu știm tot scenariul, citim pe măsură ce filmăm”, a declarat Drăghia, care îl va interpreta pe Mișu în CLANUL”, a declarat Vladimir Drăghia. Vezi aici mai jos pe site-ul nostru, serialul clanul episodul 10 online din 21 noiembrie.

Clanul sezonul 1 episodul 10 integral din 21 noiembrie online, poate fi vizionat mai jos

Anghel Damian, scenarist și regizor: „Avem parte de două lumi savuroase aș spune eu, care sunt foarte puțin cunoscute publicului larg, grupările de crimă organziată, lumea mafiei, și lumea poliției, știm despre aceste lumi, auzim despre ele, dar nu cunoaștem interiorul lor. ”

Episodul este postat complet mai jos. Vizionare placuta! VeziAici.NET. Reveniti aici pe site in fiecare luni seara pentru a viziona noul episod din clanul!