Clanul – Sezonul 2 Episodul 8 – 9 Aprilie 2023

clanul 2023 sezonul 2 reluare 9 aprilie 2023 integral
David îl confrunta pe Bebe in clanul sezonul 2 episodul 8 din 9 aprilie 2023 și va vrea să afle cât mai multe despre Ciomag și trecutul lui: „Tătuțu, cine a trimis mesajul, știe de legătura dintre tine, Ciomag și mine și vrea să obțină ceva cu asta. Poate să ne șantajeze. Cine ar putea fi? Gândește-te. E ceva ce nu mi-ai spus despre Ciomag? Orice detaliu poate să fie important, ca să ne dăm seama ce se întâmplă”, ce îi va răspunde Bebe, aflăm duminică. În urma discuției, David se va duce direct la Vera, să o avertizeze: „Tătuțu ne minte cu familiile noastre adevărate. De când a apărut Ciomag, e căcat pe el de frică.”

Tudor va decide să-i dea o lecție lui Costoiu, lucru care va duce la o reacție neașteptată din partea comisarului: „Nu mai simt, sunt terminat, m-ai terminat”, îi va spune acesta lui Achim. „Poate ar trebui să te retragi, Comisare” – va fi replica lui Tudor. Dacă va renunța sau nu Costoiu la rolul din poliție, vedem duminică.

Clanul sezonul 2 episodul 8 complet 9 aprilie 2023

Cu toate luptele din jurul lor, David și Tudor vor să protejeze persoanele de care s-au îndrăgosit, astfel că Tudor va avea o ceartă cu Luminița care s-a luat de Vera: „De ce te bagi unde nu e treaba ta, cum ți-ai permis să o deranjezi?”. Pe de altă parte, David îi va face o propunere Ilincăi, care o va lăsa fără cuvinte: „Nu vrei să plecăm de aici? Să plecăm de tot, unde vrem noi. Uite, Portugalia. Să uităm de tot și doar să trăim frumos, atât. Nu te gândi la bani, am. Zi da!”.

„Tătuțu meu și al vostru e rece.. dar nici rece nu e, că e praf, explodat de bomba criminală, în mașină. E stare de război. Nu e timp acum să jelim după Tătuțu. Primul lucru, trebuie să-l răzbunăm și să apărăm CLANUL. CLANUL lui Măcelaru nu moare!”, le va spune Pelicanu oamenilor din Clan. „Care are sânge în el să fie țintă pentru dușmanii lui Tătuțu?”, va fi întrebarea care își va găsi răspuns și îi va da toate planurile peste cap lui Pelicanu! Vizioneaza mai jos serialul clanul sezonul 2 episodul 8 din 9 aprilie 2023 in reluare.

Situația este tensionată în mafie, dar nici de partea cealaltă personajele nu au parte de liniște: „În momente din astea știm câți plecăm, dar nu știm câți ne întoarcem. Așa că dacă e să nu ne mai vedem, vreau să știți că a fost un privilegiu să încerc să fac din lumea asta un loc puțin mai bun, alături de voi”, le va spune Costoiu oamenilor din brigada sa.

Serialul clanul noul sezon, sezonul 2 episodul 8 din 9 aprilie 2023 poate fi vizionat mai jos online

Viața merge mai departe, dar cu ce preț? Cât de grave sunt rănile în urma focului? Cine se va ridica și ce vor face Tudor și David în lupta lor pentru căutarea adevărului? Sunt ei pregătiți să descopere noi și noi ramuri ale vieții pe care nu le cunoșteau? Nu ratați CLANUL, din 9 aprilie 2023 pe pro! Va invitam sa vizionati mai jos reluarea serialului clanul sezonul 2 episodul 8 din 9 aprilie 2023.

Salvati acest site VeziAici.NET si reveniti aici in fiecare duminica seara.!