iUmor Sezonul 14 – Episodul 9 – 9 Aprilie 2023

iUmor 2023 sezonul 14 episodul 9 integral
Concurentul a revenit în platoul iUmor sezonul 14 episodul 9 reluare 9 aprilie 2023, cu un număr de pantomimă. Extrem de familiar cu scena de comedie, dar și cu cerințele juraților, Patrik Cottet-Moine și-a pus un obiectiv clar: să ajungă în marea finală. Iată dacă votul celor patru jurați i-a dat șansa să ajungă acolo sau nu!

Patrik Cottet-Moine are 58 de ani, locuiește în Franța și călătorește în întreaga lume cu spectacolele sale, iar, de-a lungul celor 14 sezoane iUmor, a urcat pe scena emisiunii românești de șase ori. Din acest motiv, concurentul spune că se simte ca acasă în platoul de comedie prin terapie:

iUmor sezonul 14 episodul 9 reluare 9 aprilie 2023

„Mă simt ca acasă, este casa mea acum… Sunt pentru a șasea oară aici. În Franța, mulți români mă recunosc pe stradă și îmi spun că m-au văzut la iUmor.“, a declarat Patrik Cottet-Moine, la testimoniale, înainte să apară în fața juraților show-ului. Vezi emisiunea iumor sezonul 14 episodul 9 difuzata in 9 aprilie 2023.

După ce s-au pregătit intens vreo două-trei luni, concurentele au urcat pe scena iUmor cu un număr care nu s-a mai văzut până acum în platoul de comedie. Iată dacă jurații au fost la fel de impresionați de umorul jucăuș al fetelor de la ADAGIO, mai ales că le-au pregătit și un joc pe note muzicale in iumor sezonul 14 episodul 9.

O noua editie plina de râsete iumor sezonul 14 episodul 9 poate fi vazuta mai jos

Fetele au venit în număr mare la emisiunea românească de umor, propunându-și să îi cucerească pe jurați cu urechea lor muzicală: „Trebuie să iasă bine! Doar nu am venit degeaba.”

În momentul în care fetele au pășit, pe rând, în culise, acolo unde le așteptau prezentatorii iUmor, Șerban Copoț și Dan Badea, părea că șirul lor nu se mai termină, motiv pentru care gazdele emisiunii au făcut și o glumă pe seama acestui aspect: „Opriți robinetul!”. Vizionati mai jos un nou episod iumor sezonul 14 episodul 9 complet 9 aprilie 2023.


error: Nu copiați de pe acest site!