Clanul Sezonul 2 Episodul 12 de pe 7 Mai 2023

clanul 2023 sezonul 2 reluare 7 mai 2023 integral
Finalul sezonului doi din serialul CLANUL se apropie. Ultimele două episoade vor scoate la iveală secrete din trecut, iar dorința personajelor de a-și atinge scopul, le poate costa viața. Tudor va afla că Emil Costoiu nu l-a înregistrat ca agent sub acoperire, Comisarul va fi împușcat, iar Tudor îi va spune Oliviei că, de fapt, nu este de partea lui Măcelaru`. Duminică, de la 20:00, urmărim un nou episod din CLANUL.

Clanul sezonul 2 episodul 12 complet 7 mai 2023

Din dorința de a-l prinde pe Măcelaru, Costoiu i-a pus viața în pericol lui Tudor la clanul sezonul 2 episodul 12 din 7 mai 2023: „Nu pot să cred! Comisare, spune-mi că nu ai făcut asta! Nu m-ai înregistrat nicăieri ca agent sub acoperire. Eu sunt doar un infractor acum. Atât. N-ai cum să mă mai scoți din asta. Ești blestemul vieții mele, Comisare. M-ai distrus. Mi-ai luat viața și mi-ai aruncat-o la gunoi. Răul absolut, asta ești tu”.

Costoiu va încerca să-i explice: „Nu pot să am încredere în nimeni. Dacă spuneam, ajungea imediat la Măcelaru`. Ți-aș fi pus viața în pericol dacă te înregistram oficial”. Cum se va încheia discuția dintre cei doi și cât de tare va afecta asta alianța lor, vedem duminică.

Olivia va primi un telefon care o va da peste cap. Imediat, femeia va reacționa: „Urgență! Comisarul Costoiu e rănit!”. În situația dată, Tudor nu va avea de ales și va trebui să-i spună Inspectoarei adevărul: „Sunt agent sub acoperire de trei ani. Atacul de la festivitate, închisoarea – toate au fost misiuni pe care mi le-a dat comisarul Costoiu”. Vizioneaza mai jos serialul clanul sezonul 2 episodul 12 din 7 mai 2023 in reluare.

Răspunsul femeii, însă, va fi unul tranșant: „Tu mizezi pe faptul că Emil o să moară și eu nu am cum să verific toate rahaturile pe care le debitezi? Nu ești agent sub acoperire, nu figurezi nicăieri.”

Serialul clanul noul sezon, sezonul 2 episodul 12 din 7 mai 2023 poate fi vizionat mai jos online

Cum va reuși Tudor să iasă din încurcătură? Ce se va întâmpla cu Emil Costoiu, dar și cum va explica personajul principal întâlnirea cu Sofia, pe la spatele lui Bebe, sunt întrebări care își vor găsi răspuns în ultimele episoade din sezonul doi. Nu ratați CLANUL, reluarea disponibila mai jos. Va invitam sa vizionati mai jos reluarea serialului clanul sezonul 2 episodul 12 din 7 mai 2023.