Te Cunosc De Undeva Sezonul 19 Episodul 6 de pe 6 Mai 2023

te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 6 complet
Nicole Cherry și Juno au adus bucuria și buna dispoziție în platoul Te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 6 de pe 6 mai 2023 cu piesa „Happy”. Iată cum le-a ieșit momentul unu la unu cu cel pus în scenă de Pharrell Williams la Oscaruri.

Bucuria pe care au avut-o atunci când au aflat că se vor transforma în Pharrell Williams s-a evaporat rapid la repetiții. Cântărețul de peste Ocean le-a pus probleme concurenților însă cu multă muncă și dedicare, Nicole Cherry și Juno au reușit să aducă energia specifică personajului lor, în platoul Te cunosc de undeva!.

Te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 6 reluare 6 mai 2023

Nicole Cherry și Juno au pus în scenă un adevărat spectacol inspirat din momentul celebru al lui Pharrell Williams de la Premiile Oscar. Concurenții Te cunosc de undeva! sezonul 19 au studiat foarte bine referința și astfel, au reșit să redea foarte bine energia hit-ului „Happy”.

Cei doi au umplut scena, au dansat și au cântat, cot la cot cu publicul și chiar au mers la juriu pentru a interacționa cu cei la la pupitru.

„Mi-a plăcut foarte mult de voi, v-ați mișcat, ați avut postura lui, iar tu, Juno, le ai nativ, le ai în sânge, dar Nicole ține pasul și se mișcă acolo, cot la cot cu tine. La mine e bine: veselie maximă, atitudine, carismă”, a spus Andreea Bălan.

Amna și Misha au cucerit jurații și publicul cu transformarea în solistul trupei rock Guns N’ Roses. Concurentele Te cunosc de undeva! sezonul 19 nu au mai ținut cont de nimic și s-au dezlănțuit pe scenă.

Vocea lui Axl Rose, solistul trupei Guns N’ Roses le-a cam dat bătăi de cap Amnei și Mishei pentru transformarea din cea de-a șasea ediție. Cu toate acestea, concurentele Te cunosc de undeva! sezonul 19 au reușit să facă spectacol cu balada rock „Sweet Child O’ Mine”.

Un nou sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 6 online 6 mai 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Pe lângă faptul că au avut de făcut un travesti, Amna și Misha au simțit o presiune foarte mare pentru transformarea din această ediție, însă au reușit să se ridice la înălțimea personajului. Cele două au studiat voea și mișcările celebre ale solistului Guns N’ Roses până în cele mai mici detalii, iar momemtul lor a umplut platoul. Până la finalul momentului, concurentele s-au dezlănuțui și au dat drumul „nebuniei” pe scenă, spre uimirea, dar și bucuria tuturor. Iată ce au avut de spus jurații despre transformarea lor. Vezi mai jos reluarea emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 6.

„Sunt impresionată! Eram sigură că nu o să vă iasă, pentru mine este contre-emploi din toate punctele de vedere. Nu am mai văzut-o pe Misha, fata aceea elegantă, drăguță. Cât despre Amna, bravo ei, a intrat în forță, gâjâiala și răgușeala specifică și foarte potrivită a fost lucrul potrivit la locul potrivit, la momentul potrivit”, a spus Ozana Barabancea.