Clanul Sezonul 2 Episodul 13 de pe 14 Mai 2023 Ultimul Episod

clanul 2023 sezonul 2 reluare 14 mai 2023 integral
Pentru Bebe Măcelaru totul se va complica, in ultimul episod clanul sezonul 2 episodul 13 online 14 mai 2023. Nu va pierde afaceri, nu va avea probleme cu celelalte clanuri, iar de poliție va scăpa. Însă ambii lui copii vor fi în situații care îi scapă de sub control. Magda a fugit cu Florinel, însă copilul a fost răpit. „Am luat băiatu ca să nu mai fie lângă tine care vine poliția peste noi și ne răscolește toată casă și n-avem pic de siguranță în viața asta. Am luat niște bani de acolo, am mers la motel, am luat o cameră. Am ieșit 5 minute, poate mai puțin, să iau un suc și când m-am întors, nu mai era băiatul meu. Găsește-l!”. Îi va spune ea lui Bebe. „Magdo, am mai omorât o dată mama la copilul meu, mai o fac o dată. Tu meriți mai mult ca ailaltă!” – o va amenința Tătuțu pe mama copilului său.

Clanul sezonul 2 episodul 13 complet 14 mai 2023

Și Vera se află în pericol, iar Tătuțu nu va mai avea încredere în nimeni și va încerca să găsească vinovați, iar pe lista lui se va afla și David: „Ești vânzător de Tătuț, copilule. Cum ai lăsat să se facă ce s-a făcut cu Vera? Cred că ești ori vânzător, ori prost grămadă. Amândouă tot cu un glonte în cap se rezolvă. Am pus banul greșit pe tine când l-am pus. Tot ce am băgat în tine, de când te-am luat de la Ciomag. Niciun folos nu am după tine, necazuri și atât. Dacă nu rezolvi cu Vera ești liber de contract cu mine. Și eu cu tine!”.

Vera va fi arestată, iar Olivia va încerca să o convingă să-i spună tot adevărul despre Bebe Măcelaru`: „Clanul dumitale nu e un loc așa de sigur cum crezi. Știu că ești doar de fațadă în actele alea! Dă-mi-l pe Măcelaru` și îți promit că nu vei sta nicio zi în celulă. Scapă lumea de un criminal și scapă și tu de mizeria în care ți-ai așezat sufletul.” Care va fi răspunsul ei vedem mai jos, in reluarea serialului CLANUL.

Luminița Anghel îl confruntă pe comisarul Costoiu, aflat pe patul de spital, iar Bebe Măcelaru simte pe propria piele frica de a-l pierde pe Florinel, dar și pe Vera. Vizioneaza mai jos serialul clanul sezonul 2 episodul 13 din 14 mai 2023 in reluare.

Serialul clanul noul sezon, sezonul 2 episodul 13 din 14 mai 2023 poate fi vizionat mai jos online

„Acum tu nu mai ai viață în tine. Aparatele astea te țin viu. Așa și eu. Nici eu nu mai am viață în mine de când a dispărut copilul meu.

Pavel, copilul ăla pe care tu nu ai fost în stare să mi-l găsești. Pe mine m-a ținut în viață celălalt copil al meu. Te-ai gândit să mi-l iei și pe el”, a spus Luminița Anghel. Va invitam sa vizionati mai jos reluarea serialului clanul sezonul 2 episodul 13 din 14 mai 2023.