iUmor Sezonul 14 Episodul 14 de pe 14 Mai 2023

iUmor 2023 sezonul 14 episodul 14 integral
Invitata specială a pregătit un material obraznic in editia speciala iUmor sezonul 14 episodul 14 de pe 14 mai 2023, adresat, în special, lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Însă, nici Cheloo nu a fost iertat! Au urmat glume și apropouri picante între Andreea Bălan și cei doi jurați, colegii câștigători de la America Express. Hai să le asculți pe toate!

Andreea Bălan a acceptat invitația de a le face roast juraților și prezentatorilor iUmor. Gazdele emisiunii știau cu cine au de-a face și s-au pregătit să asculte un număr plin de atitudine și cu personalitate puternică.

iUmor sezonul 14 episodul 14 online 14 mai 2023

Așa cum era de așteptat, materialul ironic al Andreei Bălan a fost îndreptat către proaspeții jurați iUmor, Cortea și Bordea, făcând glume pe seama prestației lor la America Express, dar și către Cheloo, pe care nu l-a putut ierta cu ce a zis într-un hit celebru de-al său, acum 20 de ani: Vezi emisiunea iumor sezonul 14 episodul 14 difuzata in 14 mai 2023.

„Ați scăpat de Bendeac, un copil și ați adus în locul lui două copii. Un drum nou cu oameni vechi, mii de euro cheltuiți în căutarea audienței și iată marele om de televiziune, El Bordea! O emisiune fabuloasă care se întinde pe trei glume într-un sezon. O emisiune a contrastelor între glumele rătăcite printre concurenți, la cele mai mari aberații de pe Terra!”, a început Andreea Bălan pe scena iUmor, sezonul 14.

Invitatul special spune că dacă ar fi ales să nu vină în această ediție, ar fi fost un ipocrit, pentru că este mare fan al emisiunii, dar și al lui Cheloo. Hai să vezi cum și-a îndreptat lama ascuțită către jurat și nu ne referim aici la animalul său de companie!

Întrebat dacă este greu să faci roast, Marian Godină a oferit următorul răspuns: „Cred că devine din ce în ce mai greu, ținând cont că deja toate glumele s-au cam dat. Mai ales că trebuie să faci roast acelor oameni.”

Întrebat și în ce relație este cu Cheloo acum, invitatul special a răspuns: „De amiciție. Cred că prietenie e mult spus. I-am fost fan încă de mic, nu mi-e rușine să recunosc asta, ținând cont că eu sunt polițist, iar el este în situația în care e și nu pot spune că am uitat de unde am plecat. Am crescut într-un cartier în care muzica lui era foarte ascultată și îl admiram de atunci!”

O noua editie plina de râsete iumor sezonul 14 episodul 14 poate fi vazuta mai jos

Cheloo s-a bucurat extrem de tare când i-a auzit numele: „Răzbunare! Toată presa a scris numai de bine despre tine și numai de rău despre mine. (…) Au bubuit ziarele: <<Godină l-a făcut praf! Mamă, ce roast!>> Dar am acceptat micul deficit de imagine și am dorit să îi arăt domnului Godină că nu este la anchetă. Dacă vrea să ne înțepăm în cuvinte, îmi iese!”, a adăugat juratul la testimoniale. Vizionati mai jos un nou episod iumor sezonul 14 episodul 14 din 14 mai 2023.


error: Nu copiați de pe acest site!