Clanul Sezonul 3 Episodul 1 de pe 11 Septembrie 2023

clanul sezonul 3 online reluari integrale 2023

Povestea celui mai iubit serial din România clanul sezonul 3 episodul 1 online 11 septembrie 2023 la ora actuală nu este nici pe departe de a se încheia! Personajele din CLANUL au pregătit pentru telespectatori momente unice, cu acțiune cât cuprinde și cu noi situații imposibile. Vizionati mai jos in premiera noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 1 de pe 11 septembrie 2023, in reluare.

Un indiciu pe care telespectatorii fideli trebuie să îl aibă în vedere este dispariția lui Florinel, fiul lui Bebe Măcelaru. Disperarea și dorința de răzbunare îl determină să recurgă la gesturi extreme, iar cea care îi cade în vizor este Magda. Scapă sau nu de mânia lui Tătuțu? O va ierta sau lucrurile vor lua o întorsătură bruscă?

Clanul sezonul 3 episodul 1 de pe 11 septembrie 2023

Întrebat în ce fel i s-a schimbat viața de când interpretează rolul personajului Bebe Măcelaru, George Mihăiță a răspuns:

„Nu mi-a schimbat viața foarte mult. Sunt cu picioarele pe pământ cum s-ar spune, iar roluri negative am mai jucat pe teatru, mai ales. Mă bucur că personajul este iubit”.

Cât despre noile personaje din Clanul, marele actor a specificat că deși nu a avut ocazia de a interacționa foarte mult cu ele, este convins că actorii sunt aleși foarte bine. Vezi mai jos in reluare serialul clanul sezonul 3 episodul 1 complet 11 septembrie 2023.

„În general cu personajele noi nu am avut eu contact, au avut ceilalți. Sunt aleși actori foarte buni”

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că aventura continuă în „Clanul,” serialul care v-a captivat inimile și v-a ținut lipiți de ecrane. De pe 11 septembrie vă prezentăm sezonul 3, o călătorie epică în universul ilegalității, mafiei și schimbărilor profunde care vor transforma destinul fiecărui membru al clanului. Unul dintre motivele pentru care „Clanul” a devenit un fenomen în România este galeria sa diversă de personaje. În sezonul 3, veți vedea că atât Tudor, cât și celelalte personaje se dezvoltă în moduri neașteptate. De la liderii clanului până la personajele secundare, fiecare are propriul său drum în căutarea puterii, răzbunării sau a unei a doua șanse. Intriga din „Clanul” nu se limitează la frontierele cunoscute.

Sezonul 3 aduce noi personaje și noi alianțe care vor schimba jocul și vor pune la încercare loialitățile existente. Cine va trăda? Cine va rămâne loial? Răspunsurile se află la îndemâna voastră, iar fiecare episod vă va lăsa să decideți singuri. Echipa din spatele serialului „Clanul” a lucrat asiduu pentru a vă oferi o experiență vizuală și auditivă excepțională. De la scenariu la regie, de la coloana sonoră la imagine, de la make-up la hair, sezonul 3 este o mărturie a angajamentului nostru de a oferi cel mai bun conținut posibil realizat în Romania. Prin urmare, vă îndemnăm să nu ratați noul sezon al serialului.

Noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 1 online 11 septembrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Așteptați-vă la momente de tensiune, trădări șocante și răsturnări de situație memorabile. Este o experiență pe care nu vreți să o ratați! Mulțumim pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru că ați făcut din „Clanul” un succes incontestabil. Aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim pe micul ecran și să descoperim împreună ce urmează în povestea personajului principal, Tudor și bineînțeles și cum se va termina misiunea lui în Clan”, a spus Denis Hanganu. Salvati acest site pentru a urmari urmatoarele episoade din sezonul 3 al serialului CLANUL plus alte seriale romanesti precum: Clanul, Camera 609, Groapa, etc! aici pe site, VeziAici.NET! Mai jos poti vedea serialul clanul sezonul 3 episodul 1 reluare 11 septembrie 2023.