Clanul Sezonul 3 Episodul 13 Ultimul Episod 4 Decembrie 2023

clanul sezonul 3 online reluari integrale 2023

O poveste care i-a ținut pe telespectatori în fața ecranelor in clanul sezonul 3 episodul 13 online 4 decembrie 2023 cu personaje care au ajuns să-i cucerească pe cei de acasă; minciuna care duce la adevăr și alianțe acolo unde te aștepți mai puțin – sezonul trei din Clanul este un mix de emoție, adrenalină, suspans și tensiune. În această seară, de la 20:30, multe secrete vor ieși la iveală, dar se va plăti pentru ele! Nu ratați ultimul episod din sezonul trei! Vizionati mai jos in premiera noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 13 de pe 4 decembrie 2023, in reluare.

Ilinca a aflat că Tudor este mort și, sfâșiată de durere, s-a dus să-i recupereze trupul neînsuflețit, însă… fără succes: „ești conștient că moartea e cel mai important lucru în viață!”, i-a spus ea Chestorului care nu a ajutat-o. În drumul său, și-a adus aminte de rugămintea lui David, așa că a mers la adresa indicată, unde a aflat adevărul, un adevăr care era în fața ei de atât timp: „S-a rezolvat. L-am găsit pe Pavel.”

Clanul sezonul 3 episodul 13 de pe 4 decembrie 2023

Întrebat în ce fel i s-a schimbat viața de când interpretează rolul personajului Bebe Măcelaru, George Mihăiță a răspuns:

Bebe Măcelaru` a găsit o portiță pentru fuga lui – o răpește pe Silvia: „Costoiu… n-am știut eu de ofu’ lui. Ziceam că unde-i inima la mine, la el e insigna de comisar și atâta, da’ el avea femeie fină, la pept, în buzunar. Era bine dacă știam mai de mult, da’ nici acuma nu-i târziu”. „Presupun că planul e să-l șantajezi pe Emil cu viața mea. Nu va funcționa. M-a mai părăsit o dată pentru tine”, îi va spune Silvia, disperată, lui Bebe. Vezi mai jos in reluare serialul clanul sezonul 3 episodul 13 complet 4 decembrie 2023.

Ciomag are și el un plan cu Vera și David pe care îi va aduce în același loc și le va povesti cum au ajuns, de fapt, la el: „Școala mea nu v-a prostit, școala mea a fost bună. V-a prostit traiul bun pe care l-ați avut în casă cu călăul vostru”. Ce vor afla cei doi frați, vezi in reluare mai jos..

Ce pun la cale Pelicanu` și Iulică, ce se va întâmpla cu Sergiu, cum va decurge alianța dintre Magda și Sofia, dar și ce personaj își va pierde viața, aflati vizionand in reluare mai jos ultimul episod.

Noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 13 online 4 decembrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Așteptați-vă la momente de tensiune, trădări șocante și răsturnări de situație memorabile. Este o experiență pe care nu vreți să o ratați! Mulțumim pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru că ați făcut din „Clanul” un succes incontestabil. Aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim pe micul ecran și să descoperim împreună ce urmează în povestea personajului principal, Tudor și bineînțeles și cum se va termina misiunea lui în Clan”, a spus Denis Hanganu. Salvati acest site pentru a urmari urmatoarele episoade din sezonul 3 al serialului CLANUL plus alte seriale romanesti precum: Clanul, Camera 609, Groapa, etc! aici pe site, VeziAici.NET! Mai jos poti vedea serialul clanul sezonul 3 episodul 13 reluare 4 decembrie 2023.