Clanul Sezonul 3 Episodul 4 Reluare 2 Octombrie 2023

clanul sezonul 3 online reluari integrale 2023
David și Tudor își duc propriile lupte in clanul sezonul 3 episodul 4 online 2 octombrie 2023. Fiecare dintre ei este pe urmele adevărului, însă asta îi costă scump. Tudor este prins la mijloc în mafie și simte că cei din poliție nu îl protejează suficient, în timp ce David se simte pe cont propriu și e cât pe ce să fie descoperit de către colegii săi din brigadă. Dacă vor reuși să rămână infiltrați, fiecare în lumea celuilalt, aflati in reluare mai jos. Vizionati mai jos in premiera noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 4 de pe 2 octombrie 2023, in reluare.
„De ce nu e arestat David Pribeagu?! Ce păziți acolo?! Eu sunt în curtea lui Măcelaru`, tu ești la un birou! Eu risc în orice clipă să-mi iau un cuțit în burtă, tu riști, cel mult, să faci niște varice de la cât de mult stai pe scaunul ăla. Tu trebuie să lucrezi în secunda asta ca să mă ții pe mine în viață, nu ca să te țin eu pe tine în funcție. Ai înțeles?!”, îi va spune Tudor Oliviei după ce se va simți că este într-un pericol mai mare decât își imagina.

Clanul sezonul 3 episodul 4 de pe 2 octombrie 2023

Și David va fi pus față în față cu Olivia, după ce aceasta va descoperi că l-a mințit. „Ce legătură ai cu Ciomag și cine e barosanu?”, îl va întreba aceasta. „Incredibil câte coșmaruri am avut despre momentul ăsta și, uite, că se întâmplă, o să afle toată lumea. Am fost terorizat de frică și, acum, sunt ușurat că se întâmplă. Și pe mine m-am înșelat. A fost oribil. E oribil. Sunt ușurat că ați aflat și sunt gata să suport consecințele”, îi va spune David, aflat în camera de interogatoriu.

„Nu mi-a schimbat viața foarte mult. Sunt cu picioarele pe pământ cum s-ar spune, iar roluri negative am mai jucat pe teatru, mai ales. Mă bucur că personajul este iubit”.

Cât despre noile personaje din Clanul, marele actor a specificat că deși nu a avut ocazia de a interacționa foarte mult cu ele, este convins că actorii sunt aleși foarte bine. Vezi mai jos in reluare serialul clanul sezonul 3 episodul 4 complet 2 octombrie 2023.

„În general cu personajele noi nu am avut eu contact, au avut ceilalți. Sunt aleși actori foarte buni”

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că aventura continuă în „Clanul,” serialul care v-a captivat inimile și v-a ținut lipiți de ecrane. Din inceputul acesti luni vă prezentăm sezonul 3, o călătorie epică în universul ilegalității, mafiei și schimbărilor profunde care vor transforma destinul fiecărui membru al clanului. Unul dintre motivele pentru care „Clanul” a devenit un fenomen în România este galeria sa diversă de personaje. În sezonul 3, veți vedea că atât Tudor, cât și celelalte personaje se dezvoltă în moduri neașteptate. De la liderii clanului până la personajele secundare, fiecare are propriul său drum în căutarea puterii, răzbunării sau a unei a doua șanse. Intriga din „Clanul” nu se limitează la frontierele cunoscute.

Sezonul 3 aduce noi personaje și noi alianțe care vor schimba jocul și vor pune la încercare loialitățile existente. Cine va trăda? Cine va rămâne loial? Răspunsurile se află la îndemâna voastră, iar fiecare episod vă va lăsa să decideți singuri. Echipa din spatele serialului „Clanul” a lucrat asiduu pentru a vă oferi o experiență vizuală și auditivă excepțională. De la scenariu la regie, de la coloana sonoră la imagine, de la make-up la hair, sezonul 3 este o mărturie a angajamentului nostru de a oferi cel mai bun conținut posibil realizat în Romania. Prin urmare, vă îndemnăm să nu ratați noul sezon al serialului.

Noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 4 online 2 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Așteptați-vă la momente de tensiune, trădări șocante și răsturnări de situație memorabile. Este o experiență pe care nu vreți să o ratați! Mulțumim pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru că ați făcut din „Clanul” un succes incontestabil. Aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim pe micul ecran și să descoperim împreună ce urmează în povestea personajului principal, Tudor și bineînțeles și cum se va termina misiunea lui în Clan”, a spus Denis Hanganu. Salvati acest site pentru a urmari urmatoarele episoade din sezonul 3 al serialului CLANUL plus alte seriale romanesti precum: Clanul, Camera 609, Groapa, etc! aici pe site, VeziAici.NET! Mai jos poti vedea serialul clanul sezonul 3 episodul 4 reluare 2 octombrie 2023.