Clanul Sezonul 4 Episodul 4 Online 11 Martie 2024

clanul sezonul 4 in reluare integral 2024 sezonul final

Tudor și Vera vor avea o discuție sinceră la clanul sezonul 4 episodul 4 online 11 martie 2024 despre ce urmează să facă și care este planul lor. Vezi mai jos in premiera sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 4 de pe 11 martie 2024, in reluare.

Clanul sezonul 4 episodul 4 de pe 11 martie 2024

Achim îi va spune tot adevărul, în speranța că ea va rămâne alături de el: „Sunt polițist sub acoperire. Am făcut doi ani de închisoare ca să mă infiltrez în Clan. Te iubesc și vreau să trăiesc cu tine. Nu pot altfel. Și știu că și tu mă iubești! Nu intra în fișa postului să mă îndrăgostesc de tine. M-a făcut să risc totul. E pentru prima oară când ne dorim amândoi același lucru, când putem să fim în aceeași tabără. Cât de frică îți e să fii fericită?”. Ce răspuns îi va da Vera, descoperim în câteva ore. Aici pe site mai jos poti sa vezi integral clanul sezonul 4 episodul 4 online 11 martie 2024.

Sofia și Magda vor pune piesă lângă piesă și își vor da seama că Măcelaru nu mai este în închisoare, lucru care o va face pe mama lui Florinel să tremure de spaimă. „Magdo, uită-te în ochii mei că știu ce zic – copilul tău lângă tine rămâne. Orice o fi să fie, tu o să ajungi la nunta lui Florinel și o să-ți crești nepoții. Dacă Măcelaru e liber, e nevoie de o momeală bună să-l scoatem din vizuină. Tu ești femeie deșteaptă, mai deșteaptă ca el – îi știi mintea aia cât și unde – Zi unde e ascuns!”, îi va spune Sofia.

Și de partea brigăzii, lucrurile încep să fie puse cap la cap de către Brândușa: „Te-am chemat aici pentru că nu cred că există un loc în secția aia în care să vorbim. Teoria mea e alta: s-au băgat amândoi în rahat până la gât (Costoiu și Chestorul) și nu mai știu care pe care să dea vina. Ce se întâmplă acolo de o vreme încoace e foarte grav”, îi va spune ea lui Silviu care va concluziona: „Realmente mi-e teamă că o să mor și nici măcar nu o să pricep de unde mi s-a tras.”

Cine va fi cel mai aproape de adevăr, ce are de gând Ilinca să facă și care sunt urmorii pași pe care îi va face Bebe Măcelaru, puteti afla in reluarea de mai jos!

Sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 4 online 11 martie 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

Acum că toate secretele vor ieși la iveală, iar dreptatea va juca cel mai important rol, Denis Hanganu, cel care dă viață personajului Tudor Achim, a dezvăluit ce sentimente îl încearcă.

„Sunt nostalgic, recunosc, dar nu pentru că se încheie, pentru că asta presupune viața de actor, sunt nostalgic pentru că am avut o echipă senzațională, de la producție, la regie, la scenariu, la actori…și e păcat că se termină pentru că s-ar putea să nu mai păstrăm relațiile la fel de apropiate cu toți oamenii cu care ai lucrat în perioada asta, de asta o să-mi fie cel mai dor”, a mai spus Denis Hanganu. Chiar acum mai jos poti viziona serialul clanul sezonul 4 episodul 4 reluare 11 martie 2024.