Clanul – Sezonul 2 Episodul 10 Integral 23 Aprilie 2023

clanul 2023 sezonul 2 reluare 23 aprilie 2023 integral
În clanul sezonul 2 episodul 10 din 23 aprilie 2023, lucrurile s-au complicat după ce Bebe a răpit-o pe Nadine, iar Afganu a trădat planul făcut cu Sofia și i-a pus pe toți în pericol. Dacă va reuși Tătuțu să scape din mâinile dușmanului, vedem săptămâna viitoare.

Clanul sezonul 2 episodul 10 complet 23 aprilie 2023

În încercarea de a-i dovedi loialitate Sofiei, Tudor l-a omorât pe Micu, nu înainte ca acesta să apese pentru ultima dată pe trăgaci și să-i ia viața lui Nadine. Cum va explica Tudor ceea ce a făcut, dar și care va fi reacția Sofiei după ce va afla că fiica ei este moartă, vedem într-un nou episod.

Luminița a început să își pună întrebări și să își dea seama că Iancu nu a ajuns la ea întâmplător, așa că l-a confruntat: „Ia zi, Iancule, cine ești tu? Cine te-a pus pe tine aici? Ești și tu de-al lui Măcelaru?”. Cine este, de fapt, tânărul și ce ascunde, vedem în CLANUL.

„Tătuțu meu și al vostru e rece.. dar nici rece nu e, că e praf, explodat de bomba criminală, în mașină. E stare de război. Nu e timp acum să jelim după Tătuțu. Primul lucru, trebuie să-l răzbunăm și să apărăm CLANUL. CLANUL lui Măcelaru nu moare!”, le va spune Pelicanu oamenilor din Clan. „Care are sânge în el să fie țintă pentru dușmanii lui Tătuțu?”, va fi întrebarea care își va găsi răspuns și îi va da toate planurile peste cap lui Pelicanu! Vizioneaza mai jos serialul clanul sezonul 2 episodul 10 din 23 aprilie 2023 in reluare.

Situația este tensionată în mafie, dar nici de partea cealaltă personajele nu au parte de liniște: „În momente din astea știm câți plecăm, dar nu știm câți ne întoarcem. Așa că dacă e să nu ne mai vedem, vreau să știți că a fost un privilegiu să încerc să fac din lumea asta un loc puțin mai bun, alături de voi”, le va spune Costoiu oamenilor din brigada sa.

Serialul clanul noul sezon, sezonul 2 episodul 10 din 23 aprilie 2023 poate fi vizionat mai jos online

Viața merge mai departe, dar cu ce preț? Cât de grave sunt rănile în urma focului? Cine se va ridica și ce vor face Tudor și David în lupta lor pentru căutarea adevărului? Sunt ei pregătiți să descopere noi și noi ramuri ale vieții pe care nu le cunoșteau? Nu ratați CLANUL, din 23 aprilie 2023 pe pro! Va invitam sa vizionati mai jos reluarea serialului clanul sezonul 2 episodul 10 din 23 aprilie 2023.

Salvati acest site VeziAici.NET si reveniti aici in fiecare duminica seara.!

error: Nu copiați de pe acest site!