Te Cunosc De Undeva Sezonul 19 Episodul 4 Complet 22 Aprilie

te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 4 complet
Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii, a decis să poarte un set alb de haine, format dintr-un pantalon scurt și o vestă, iar în picioare a ales să poarte o pereche de cizme. Aceasta a arătat superb și publicului a apreciat felul în care s-a afișat pe scenă.

Pe cealaltă parte, Andreea Bălan a ales să îmbrace o fustă neagră, superbă, cu un top gri, care i-au venit perfect. Ambele vedete au arătat de minune și au făcut show vestimentar pe scena emisiunii Te cunos cde undeva de la a1, care s-a difuzat pe data de 22 aprilie 2023.

Te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 4 reluare 22 aprilie 2023

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au creat un moment de senzație pe scena de la Te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 4 din 22 aprilie 2023. Cei doi s-au transformat în Maari 2 și au creat un moment unic.

Anca Țurcașiu și Jean Gavril u creat o impresie frumoasă pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19 episodul 4 din 22 aprilie 2023 cu piesa în indiană „Rowdy Baby”. Cei doi au fost aplaudați de toată lumea la finalul reprezentației, unde Anca s-a sărutat cu un dansator.s

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au reușit să ia prin surprindere pe toată lumea cu transformarea lor din această ediție de la Te cunosc de undeva! în rolurile Maari 2, cu piesa „Rowdy Baby”, melodie în indiană.

Amna și Misha i-au surprins pe jurați cu reprezentația lor a celebrei piese „Bang Bang” cântată de Jessie J și Ariana Grande. Cele două s-au descurcat de minune.

Amna și Misha au cântat foarte bine piesa „Bang Bang” de la Jessie J și Ariana Grande și au fost felicitate de jurați pentru reușita și transformarea lor. Iată cât de bine s-au descurcat cele două!

Un nou sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 4 online 22 aprilie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Amna și Misha au reușit să demonstreze și de această dată că dețin toate atuurile pentru un asemnea show al transformărilor precum este Te cunosc de undeva! de la Antena 1. S-au transformat în Jessie J și Ariana Grande și au cântat superb.

„Excepțional! Deci nu ne mai spune nimic, ai spus tot! Nu mi-am dat seama că sunt ele, felicitări machiajului. Nu știu dacă ați cântat în original, dar partitura nu e ușoară. Bravo!”, spune Ozana Barabancea. Vezi mai jos reluarea emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 4.


error: Nu copiați de pe acest site!